Tην αναβάθμιση του iOS 8 ανακάλεσε η Apple

Tην αναβάθμιση του iOS 8 ανακάλεσε η Apple

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

 Την πρώτη αναβάθμιση του iOS 8 αναγκάστηκε να ανακαλέσει η Apple, καθώς πολλοί χρήστες του iPhone 6 και iPhone 6 Plus αντιμετώπισαν προβλήματα με τη χρήση του κινητού τους. Συγκεκριμένα, υπήρξαν διαμαρτυρίες ότι καταστρέφει την επικοινωνία του κινητού με τα δίκτυα της τηλεφωνίας και παράλληλα αχρηστεύει την λειτουργία του TouchID. Παράλληλα, όπως αναφέρει το περιοδικό TIME, ορισμένοι έκαναν λόγο για υπερβολικά αργό ίντερνετ και μπαταρία που φθίνει πολύ γρήγορα αφότου προχώρησαν στην αναβάθμιση των κινητών τους στο Ios 8.0.1.

 Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι τις επόμενες ημέρες θα λανσάρει το iOS 8.0.2 με στόχο την αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων. Είχαν προηγηθεί τα σχόλια χρηστών ότι τα νέα κινητά της Apple λυγίζουν αν τοποθετηθούν στις πίσω τσέπες ή στις τσέπες υπερβολικά στενών παντελονιών. Η εταιρεία δεν έχει δώσει μέχρι στιγμής απάντηση, ωστόσο κάποιοι αναλυτές υποστηρίζουν ότι το περίβλημα των νέων κινητών ίσως είναι πιο εύπλαστο συγκριτικά με τα προηγούμενα, αυτό όμως δεν συνιστά απαραίτητα ψεγάδι.

 Όπως ήταν αναμενόμενο, οι αντίπαλες εταιρείες της Apple προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την αδυναμία αυτή. Συγκεκριμένα, η Samsung πρόβαλλε ένα διαφημιστικό στο οποίο παρουσιάζει ένα κινητό που λυγίζει κάνοντας τη σύγκριση με δικά της προϊόντα. Παρόλα αυτά μέχρι στιγμής οι φανατικοί των iPhone δεν δείχνουν να πτοούνται αφού μέχρι στιγμής οι παραγγελίες για τα νέα κινητά έχουν ξεπεράσει τα δέκα εκατομμύρια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή