Όλα όσα είδαμε στην Βερόνα για το Opera Pop On Ice της Intimissimi!

Όλα όσα είδαμε στην Βερόνα για το Opera Pop On Ice της Intimissimi!

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με αφορμή την νέα του συλλογή, το αγαπημένο brand εσωρούχων Intimissimi διοργάνωσε ένα φαντασμαγορικό show στον πάγο που συζήτηθηκε αρκετά. Πρόκειται για το Opera Pop On Ice που πραγματοποιήθηκε στην πατρίδα του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας, την Βερόνα.

Από τη Μαριτίνα Χαλβατζή

Στα πλαίσιο του Opera Pop On Ice, είχαμε την ευκαιρία να ταξιδέψουμε μέχρι την μαγευτική Ιταλία και να δούμε από κοντά το οπτικοακουστικό αυτό πανόραμα που μας απέδειξε πως ο πάγος μπορεί να γίνει πολύ hot, αυτό άλλωστε ήταν και το concept εκείνης της βραδιάς. Μια μεγάλη ομάδα από χορευτές- skaters παρουσίασε μια σειρά από χορογραφίες καλλιτεχνικού πατινάζ που θύμιζαν παραμύθι ενώ η μουσική αμφιταλαντευόταν ανάμεσα σε pop επιτυχίες αλλά και σε γνωστά κομμάτια opera. Την βραδιά άνοιξε η ανανεωμένη Anastacia με ένα καινούριο της κομμάτι από τον νέο της δίσκο «Resurrection» το αγαπημένο κομμάτι «I’m outta love» ενώ την ακολούθησε και η ανερχόμενη Kiesza. Φυσικά την παράσταση έκλεψαν οι λαμπερές παρουσίες ανάμεσα τους τα supermodels που κατά καιρούς ποζάρουν στις καμπάνιες της εταιρείας (όπως η Ana Beatriz Barros και η καλλονή Bianca Balti) αλλά και η Chiara Ferragni, η blogger που έχει γίνει ανάρπαστη σε όλον το κόσμο μέσα από το «The Blonde Salad». Το show έκλεισε με ένα εντυπωσιακό after party που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Πέρα βέβαια από την καταπληκτική εμπειρία του Opera Pop On Ice, η Intimissimi μας έδωσε την ευκαιρία να απολαύσουμε από κοντά και τη νέα της συλλογή για τον χειμώνα του ´14 – ’15 από το showroom των κεντρικών γραφείων της εταιρείας. Έτσι λοιπόν είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά τα νέα σχέδια αλλά και υλικά τα οποία συντέλεσαν σε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Αισθησιακά bodies, υπέροχες Ιταλικές δαντέλες, αλλά και κομμάτια που θύμιζαν αρκετά την υφή του λάτεξ, προστέθηκαν στην συλλογή και μας έδωσαν να καταλάβουμε πως φέτος η εταιρεία έχει στόχο να εξιτάρει τον ανδρικό πληθυσμό στο έπακρο.

H νέα καμπάνια της συλλογής για το ᾽15 με πρωταγωνίστρια την Ana Beatriz Barros κυριολεκτικά μας έχει πάρει τα μυαλά! (Αξίζει δε να σημειωθεί πως η καμπάνια πραγματοποιήθηκε στο Arena di Verona όπου διογανώθηκε και το Opera Pop On Ice.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή