Η «σκυτάλη» στην Ευρώπη

2' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αλλαγή δεδομένων καταγράφεται στην κορυφή της βαθμολογίας μετά την ολοκλήρωση της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Ο Ατρόμητος «έριξε» τον Ολυμπιακό από την κορυφή στην 3η θέση μετά τη νίκη με 1-0 στον αγώνα τους στο Περιστέρι, με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να φιγουράρει πλέον μόνος στην 1η θέση, με τη Βέροια να ακολουθεί. Πλέον, η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα αντιμετωπίσει τους «ερυθρόλευκους» στο Φάληρο την επόμενη αγωνιστική (όταν αποφασιστούν νέες ημερομηνίες μετά την αναβολή των πρωταθλημάτων) με «αέρα» τριών βαθμών. Ωστόσο και για τις δύο ομάδες προέχουν οι ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις.

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει το πρωί με πτήση τσάρτερ για τον σουηδικό νότο, όπου αύριο βράδυ θα αντιμετωπίσει τη Μάλμε για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Με θετικό αποτέλεσμα, οι πρωταθλητές Ελλάδας θα αυξήσουν σημαντικά τις πιθανότητες πρόκρισης στη νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης. Ωστόσο, τα προβλήματα αντί να μειώνονται, αυξάνονται για τον Μίτσελ, αφού μετά τους τραυματίες Φουστέρ και Σιόβα, δεν μπορεί να υπολογίζει και τον Μπενίτες, το όνομα του οποίου προστέθηκε στο ιατρικό δελτίο μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο. Αντιθέτως, οι Σαλίνο και Διαμαντάκος ξεπέρασαν τα προβλήματά τους και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, όπου βρίσκεται και ο Φορτούνης παρά το γεγονός πως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Προφανώς και ο Ισπανός τεχνικός τον θεωρεί απαραίτητο για την αποψινή προπόνηση στο Μάλμε.

Μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για να καταστήσει σαφές στους ποδοσφαιριστές πως βρίσκεται δίπλα τους: «Πιστεύω στις δυνατότητές σας, αλλά πρέπει κι εσείς να δείξετε καλύτερο πρόσωπο. Είμαστε Ολυμπιακός και κάτι τέτοιο δεν το είδα στο Περιστέρι. Πρέπει να παίξετε με μεγαλύτερο πάθος και δύναμη. Στο χέρι σας είναι να αλλάξετε την κατάσταση ξεκινώντας από το ματς με τη Μάλμε» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρινάκης στους ποδοσφαιριστές.

Στον ΠΑΟΚ, αν υπήρχε έστω και ένας στην ομάδα που είχε το μυαλό του αυτή τη βδομάδα και στον αγώνα με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα και όχι μόνο σε αυτόν με την Γκινγκάμπ για το Γιουρόπα Λιγκ, τον διευκόλυνε η απόφαση για την αναβολή των πρωταθλημάτων.

Ο ΠΑΟΚ, πρωτοπόρος στη Σούπερ Λίγκα με την καλύτερη άμυνα και την καλύτερη επίθεση (13-1), στρέφει αποκλειστικά την προσοχή του στο παιχνίδι με τη γαλλική ομάδα, το οποίο μπορεί να αποδειχθεί το πιο καθοριστικό για την πορεία της ομάδας στον όμιλο.

Η αποστολή για τη Γαλλία θα αναχωρήσει σήμερα το μεσημέρι. Μοναδικό πρόβλημα για τον Αγγελο Αναστασιάδη είναι ο Γιώργος Τζαβέλλας, που θα παραμείνει εκτός αφού ακόμα δεν είναι έτοιμος 100%.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή