Η Singapore Airlines παραμένει στην Αθήνα

Η Singapore Airlines παραμένει στην Αθήνα

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

…και την ερχόμενη καλοκαιρινή σεζόν.

Η πολυβραβευμένη εταιρεία από τη Σιγκαπούρη φαίνεται πως ήρθε και θα μείνει στη χώρα μας, καθώς μετά την επιτυχημένη παρουσία της στο αεροδρόμιο των Αθηνών τη φετινή θερινή σεζόν, ανακοίνωσε τη λειτουργία των απευθείας πτήσεών της από και προς Ελλάδα και το επόμενο καλοκαίρι. Οι απευθείας πτήσεις της Singapore Airlines από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» προς το αεροδρόμιο Shangi της Σιγκαπούρης και από εκεί προς τους σημαντικότερους προορισμούς της Ασίας και της Ωκεανίας, και αντίστροφα, θα πραγματοποιηθούν το διάστημα μεταξύ 8 Ιουνίου και 8 Οκτωβρίου 2015, κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, με αεροσκάφη τύπου Boeing 777-200ER.

«Η φετινή επαναλειτουργία των απευθείας πτήσεων από και προς την ελληνική πρωτεύουσα εξυπηρέτησε, όπως αναμενόταν, μεγάλο αριθμό Ελλήνων τουριστών και Ελλήνων της Διασποράς, καθώς και διεθνών επιβατών από την Ασία που επέλεξαν να ταξιδέψουν προς τη χώρα μας με τη Singapore για τουριστικούς και επαγγελματικούς λόγους», δήλωσε ο Τάκης Δημητρίου, διευθύνων σύμβουλος της Asian Aviation, του επίσημου εκπροσώπου της Singapore Airlines στην Ελλάδα.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία εξυπηρετεί την ελληνική αγορά όλο το χρόνο με 33 πτήσεις την εβδομάδα από Αθήνα προς Σιγκαπούρη μέσω Κωνσταντινούπολης σε συνεργασία με την Turkish Airlines και την Aegean, καθώς και με πτήσεις κοινού κωδικού της Aegean μέσω Μιλάνου, Μονάχου, Φρανκφούρτης και Λονδίνου. Παράλληλα, η εταιρεία πραγματοποιεί 14 πτήσεις εβδομαδιαίως από Θεσσαλονίκη προς Σιγκαπούρη μέσω Μονάχου και Φρανκφούρτης με πτήσεις κοινού κωδικού επίσης της Aegean.

> Asian Aviation / Singapore Airlines, Τ/210-99.42.567, www.asianaviation.co

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή