Κριτική από Καμμένο σε Ραχήλ Μακρή

Κριτική από Καμμένο σε Ραχήλ Μακρή

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να συνεδριάσει η Επιτροπή Δεοντολογίας των ΑΝΕΛ για την υπόθεση Ραχήλ Μακρή. Η βουλευτής Κοζάνης των ΑΝΕΛ είχε παραπεμφθεί από τον κ. Π. Καμμένο, επειδή δημοσίευσε αρνητικά σχόλια για άλλα στελέχη των ΑΝΕΛ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εμφανώς ενοχλημένος εμφανίστηκε ο κ. Καμμένος σε τηλεοπτική του συνέντευξη, όπου χαρακτήρισε την κ. Μακρή μια «πολύ καλή βουλευτή, η οποία έκανε πολύ καλή δουλειά», πρόσθεσε όμως ότι υπέπεσε σε «τεράστιο σφάλμα», καθώς τα υβριστικά της σχόλια για τα άλλα στελέχη των ΑΝΕΛ επισκίασαν την πρόταση του κόμματος για τα «κόκκινα» δάνεια: «Την ημέρα που βγάλαμε τα “κόκκινα” δάνεια κάποιοι προσπάθησαν να βγάλουν άλλο πρωτοσέλιδο. Την ημέρα που προτείναμε για τον ΕΝΦΙΑ συγκεκριμένη νομική φόρμουλα, κάποιοι ήθελαν να βάλουν κάπου αλλού την ατζέντα. Ε, δεν θα μπει ατζέντα», είπε ο κ. Καμμένος. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ απέφυγε να τοποθετηθεί ως προς το αν θα διαγραφεί η κ. Μακρή ή όχι, λέγοντας ότι «υπάρχουν όργανα στο κίνημα και θα αποφασίσουν εκείνα και η Κοινοβουλευτική Ομάδα και το Πειθαρχικό». Εξέφρασε πάντως την ευχή, να ζητήσει συγγνώμη η κ. Μακρή και το θέμα να λήξει εκεί: «Μακάρι να μη φύγει από το σπίτι της. Μακάρι να βγει και να ζητήσει συγγνώμη από τα στελέχη στα οποία επιτέθηκε δημόσια, να ξεκαθαρίσει πώς ήταν τα πράγματα. Είναι στο δικό της χέρι», είπε ο κ. Καμμένος που πρόσθεσε πάντως ότι ως αρχηγός δεν μπορεί να επιτρέψει σε κανέναν να αλλάζει τις θέσεις των ΑΝΕΛ και να διαστρεβλώνει το μήνυμά τους.

Σε ό,τι αφορά την πρόταση νόμου για τα «κόκκινα» δάνεια, αυτή εστάλη από την Παρασκευή στους πολιτικούς αρχηγούς της αντιπολίτευσης, ενώ χθες ξεκίνησαν οι τηλεφωνικές επαφές για να κλείσουν οι συναντήσεις. Οι ΑΝΕΛ ζητούν, ως γνωστόν, κοινοβουλευτική στήριξη στην πρόταση νόμου που θα καταθέσουν στη Βουλή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή