Νωρίς ακόμη

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η… ανάγνωση του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λιγκ δείχνει πως το πρωτάθλημα, που ήδη συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικές, τείνει να εξελιχθεί σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα των τελευταίων χρόνων. Ο ΠΑΟΚ μόνος πρώτος στην κορυφή και η Βέροια στη δεύτερη θέση.

Τώρα κατά πόσο θα δούμε μια ανταγωνιστική κούρσα μέχρι το τέλος, είναι ακόμη νωρίς, για να εξαχθούν σίγουρα συμπεράσματα. Εκείνα που έχουν διαφανεί από αυτές τις αγωνιστικές, είναι πως ο Ολυμπιακός δεν φαντάζει ακατανίκητος εκτός έδρας, ο ΠΑΟΚ δεν πετάει βαθμούς και ο Παναθηναϊκός δείχνει να κερδίζει τα ματς με τους θεωρούμενους «μικρούς».

Ομως η απάντηση, που θα πρέπει να δοθεί στους αγωνιστικούς χώρους, είναι ποιος από τους τέσσερις Ευρωπαίους μας έχει το δυναμικό να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις των πολλών αγώνων. Από τα ρόστερ τους, δεν θα βγάλουμε σίγουρα συμπεράσματα. Απόδειξη, πως ο Μίτσελ, στο Περιστέρι, αν και δοκίμασε την ενδεκάδα που πιθανότατα θα παρατάξει την Τετάρτη με τη Μάλμε, δεν απέφυγε την πρώτη ήττα.

Επομένως, ούτε οι φίλοι των νικητών πρέπει να πανηγυρίζουν, αλλά ούτε να απογοητεύονται αυτοί των ηττημένων. Ο δρόμος είναι μακρύς. Και στην πορεία θα δούμε κατά πόσο είχαν… υπερεκτιμηθεί κάποιοι και κατά πόσο υποτιμηθεί οι αντίπαλοί τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή