Η IWC προσθέτει λάμψη στον καρπό

Η IWC προσθέτει λάμψη στον καρπό

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η νέα συλλογή Midsize κάνει πλέον τη σειρά Portofino της IWC Schaffhausen ελκυστική για τους λάτρεις των ρολογιών που προτιμούν ένα ελαφρώς μικρότερο και πιο πολυτελές ρολόι. Με το νέο Portofino Midsize Automatic Moon Phase και το Portofino Midsize Automatic Day & Night, που διατίθενται σε επτά διαφορετικές εκδόσεις, σχεδιασμένες για να αντανακλούν τη διαχρονική κομψότητα των Ιταλικών παραθαλάσσιων θέρετρων μπήκαν στην οικογένεια της Ελβετικής εταιρείας. Εντός του 2014 δέκα διαφορετικά μοντέλα Portofino Midsize Automatic θα λανσαριστούν στην αγορά, διαθέσιμα με διαμάντια ή χωρίς στη στεφάνη. Τρεις εκδόσεις Portofino Automatic με κάσα 40 εκατοστών, διακοσμημένες με πολύτιμους λίθους γύρω από τo  αστραφτερό καντράν.  

Η συλλογή Portofino ήταν μια έκφραση καλού γούστου για 30 χρόνια. Χάρη στη λιτότητά της και το διαχρονικό της design, η συλλογή Portofino έχει καθιερωθεί ως μία από τις πιο επιτυχημένες οικογένειες της IWC Schaffhausen και είναι εξίσου δημοφιλής σε άνδρες και γυναίκες. Ο Georges Kern, Διευθύνων Σύμβουλος της IWC Schaffhausen, εξηγεί το σκεπτικό πίσω από τη νέα συλλογή Portofino 2014: «Η IWC έχει καθιερωθεί ως ένα παγκόσμιο brand, και ως εκ τούτου παρακολουθεί στενά τα ρολόγια και τα κοσμήματα που φοράνε οι άνθρωποι, καθώς και τις νέες τάσεις που διαμορφώνονται. Αυτό που παρατηρούμε σήμερα είναι μια διεθνής αυξανόμενη ζήτηση για ρολόγια με διαμάντια». Η IWC ανταποκρίνεται σε αυτή τη νέα τάση αναπτύσσοντας την κλασική της οικογένεια ρολογιών Portofino, της οποίας η βασική ουσία παραμένει αμετάβλητη: εκθαμβωτική ομορφιά και διαχρονική κομψότητα. «Με τη συλλογή Midsize, κάνουμε αυτή την επιτυχημένη, κλασική γραμμή ρολoγιών ακόμη πιο ενδιαφέρουσα για πελάτες με πιο λεπτούς καρπούς», εξηγεί ο Georges Kern. «Τα μοντέλα φτιαγμένα από διαμάντια απευθύνονται σε άτομα που έχουν προτίμηση στα ρολόγια που συνδυάζουν διακριτική σχεδίαση με μια πινελιά πολυτέλειας».

Η συλλογή Portofino Midsize 2014 περιλαμβάνει τρία νέα μοντέλα 37 χιλιοστών σε 17 διαφορετικές εκδόσεις: το Portofino Midsize Automatic Moon Phase, το Portofino Midsize Automatic Day & Night και το Portofino Midsize Automatic. Εκτός από τη συλλογή Midsize, η IWC παρουσιάζει επίσης τρία νέα μοντέλα Portofino Automatic με κάσα 40 χιλιοστών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή