Selfielapse: Σκηνοθετήστε τον εαυτό σας σαν επαγγελματίες!

Selfielapse: Σκηνοθετήστε τον εαυτό σας σαν επαγγελματίες!

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Instagram πριν από ένα μήνα περίπου λάνσαρε την εφαρμογή Hyperlapse που δημιούργησε μεγάλη αίσθηση στα social media, αφού έδωσε στους χρήστες τη δυνατότητα να κάνουν λήψη σταθερού βίντεο και να το επιταχύνουν μέχρι και 12 φορές σε ‘timelapse’. Πλέον η εφαρμογή αυτή ενισχύθηκε με ένα νέο update, το selfielapse, όπου οι χρήστες μπορούν να τραβούν βίντεο χρησιμοποιώντας την μπροστινή κάμερα του κινητού τους.

Η νέα αυτή εφαρμογή έχει γίνει πολύ δημοφιλής αφού πλέον όσοι έχουν κινητό μπορούν να δημιουργούν μόνοι τους βίντεο με επαγγελματικό αποτέλεσμα: Όπως ανακοίνωσαν εκπρόσωποι του Instagram ‘στα timelapse βίντεο πρέπει κανείς να κρατά σταθερή την κάμερα ενώ τραβάει βίντεο. Η τεχνολογία αυτή επιτρέπει στον χρήστη να δημιουργεί κινούμενα time lapses με κινηματογραφικό αποτέλεσμα και ποιότητα που προηγουμένως γινόταν μόνο με πανάκριβο εξοπλισμό».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή