Λαβωμένος ο Παναθηναϊκός, αναζητεί λύσεις για το κέντρο

Λαβωμένος ο Παναθηναϊκός, αναζητεί λύσεις για το κέντρο

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κτυπημένος στη μέση ετοιμάζεται να αναχωρήσει σήμερα το πρωί για την Πορτογαλία ο Παναθηναϊκός, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει την Εστορίλ σε έναν κρίσιμο αγώνα για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Μέντες δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο πόδι του και έμεινε στην Αθήνα για να συνεχίσει θεραπεία, ενώ ο Λαγός συμπεριλήφθηκε ως 21ος πρώτος παίκτης στην αποστολή, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι σε θέση να αγωνιστεί, έστω και λίγο, λόγω του διαστρέμματος που έπαθε στον αγώνα με τη Νίκη Βόλου. Πρόκειται για τους δύο παίκτες που καλύπτουν συνήθως τη θέση (ή τις θέσεις) του αμυντικού χαφ και η πιθανή ταυτόχρονη απουσία τους περιορίζει κατά πολύ τις επιλογές του Αναστασίου. Αν δεν παίξει ο Λαγός, πιθανότερος αντικαταστάτης του είναι ο Δώνης. Εκτός του Μέντες, εκτός αποστολής έμειναν και οι Μπεργκ, Σπυρόπουλος, Σταματάκης, Μπερίσα και Κότσαρης.

• Για να μη μείνουν άπραγοι οι παίκτες μετά την αναβολή της 6ης αγωνιστικής, ο Παναθηναϊκός θα κλείσει φιλικό παιχνίδι για την Κυριακή, με αντίπαλο ομάδα μικρότερης κατηγορίας.

• Ο Χαβιέ Μπαλμπόα ένιωσε ξανά ενοχλήσεις και δεν υπολογίζεται από τον προπονητή της Εστορίλ, Ζοσέ Κουσέιρο, για το αυριανό παιχνίδι.

• Σε απολογία κάλεσε η Πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας τον Παναθηναϊκό, για τη συμπεριφορά των οπαδών του στον αγώνα με τη Νίκη Βόλου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή