Σύντομα

1' 51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΦΑΝΗΣ ΓΚΕΚΑΣ

Κλήση από Ρανιέρι

Στην προεπιλογή της Εθνικής για τους αγώνες με Φινλανδία και Β. Ιρλανδία για τα προκριματικά του Euro 2016 στις 11 και 14 Οκτωβρίου, αντίστοιχα, βρέθηκε τελικά ο Φάνης Γκέκας. Ο διεθνής επιθετικός της τουρκικής Ακίσασπορ που έχει σκοράρει έξι φορές σε τέσσερις αγώνες πρόσφατα είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για τη μη κλήση από τον Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος και αναθεώρησε την απόφασή του.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Κάλεσμα στον κόσμο

Τη συμπαράσταση του κόσμου στην αυριανή αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με την Παρτιζάν για τη 2η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ, ζήτησε ο Φερνάντο Ουσέρο. Ο αρχηγός των «Αρκάδων» με δηλώσεις του στον τοπικό Τύπο τόνισε πως μπορεί η ομάδα του να πάρει το θετικό αποτέλεσμα: «Θεωρώ ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αφού η Παρτιζάν είναι μεγάλη ομάδα. Ωστόσο παίζουμε στην έδρα μας και θεωρώ πως θα τα πάμε καλά. Θέλουμε τη βοήθεια και τη στήριξη των φιλάθλων μας και με την ευκαιρία αυτή θέλω να τους καλέσω στο γήπεδο».

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρόκριση των Παίδων

Στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Παίδων του 2015 προκρίθηκε η Εθνική Ελλάδος μετά τη νίκη της στη Ρίγα επί της Λεττονίας με 1-0. Το «χρυσό» γκολ σημείωσε ο Λημνιός στο 17΄.

ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Ολα έτοιμα στην Κίνα

Επιτυχημένη ήταν η επίσημη προπόνηση της εθνικής ανδρών στο πόντιουμ του παγκοσμίου πρωταθλήματος ενόργανης γυμναστικής, στην Κίνα. Οι αγώνες θα αρχίσουν στις 3 Οκτωβρίου αλλά το γκρουπ όπου μετέχει η ελληνική ομάδα θα αγωνιστεί στις 4/10.

ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ

Τουρκικές προκλήσεις

Δύο περιστατικά που θίγουν το κύρος του Κυπριακού κράτους αποκαλύφθηκαν σε διεθνή συνέδρια του πινγκ πονγκ στη Λισσαβώνα. Στο βιβλίο οδηγιών για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα δίπλα από την Κύπρο υπήρχε η σημαία του τουρκοκυπριακού κράτους, ενώ στο συνέδριο της Μεσογειακής Ενωσης έγινε γνωστό ότι η Τουρκία που θα διοργανώσει τον Νοέμβριο το Μεσογειακό διασυλλογικό κύπελλο δεν προβλέπει και την κυπριακή στις εθνικότητες, που μπορούν να κάνουν αίτηση για να πάρουν βίζα για τους αγώνες ενώ ως κράτος υπάρχει το ψευδοκράτος των κατεχομένων.

ΝΤΟΠΙΝΓΚ

Πιο σκληροί νόμοι

Στη φυλακή θα κινδυνεύουν να μπουν στη Γερμανία όσοι αθλητές βρεθούν να έχουν κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών. Το προσχέδιο του νέου νόμου που προωθεί η γερμανική κυβέρνηση θα παρουσιαστεί στη Βουλή της χώρας και στις αρχές του νέου έτους αναμένεται να εγκριθεί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή