Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας

Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παρουσία του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλη Κικίλια πραγματοποιήθηκε σήμερα, η τελετή παράδοσης και ανάληψης καθηκόντων του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Σεραφείμ Τσόκα, από τον απερχόμενο Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας και νυν Γενικό Γραμματέα Ανάπτυξης, Πάτροκλο Γεωργιάδη.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, ο υπουργός ανάφερε, μεταξύ άλλων: «Κύριε Γενικέ, δεν έχετε έρθει σε ένα εύκολο πόστο, δεν έχετε έρθει σε ένα εύκολο υπουργείο. Γνωρίζω, ωστόσο, πολύ καλά πόσο μαχητής και δίκαιος άνθρωπος είστε με πολυετή εμπειρία στο χώρο της δημόσιας διοίκησης. Γνωρίζω ότι δεν φοβηθήκατε να αναλάβετε και δύσκολες αποστολές στο παρελθόν, οι οποίες στέφθηκαν με επιτυχία. Όλα αυτά τα στοιχεία είναι προτερήματα για τη νέα θέση που αναλαμβάνετε. Είμαστε όλοι στο πλευρό σας. Και είμαι βέβαιος ότι θα έχετε μία άριστη συνεργασία με όλους. Πιστεύω ότι το ομαδικό πνεύμα είναι η βάση κάθε επιτυχημένης συνεργασίας. Καλή επιτυχία, καλή πορεία και στους δύο».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή