Επέκταση της τουριστικής σεζόν με μεγάλες εταιρικές εκδηλώσεις

Επέκταση της τουριστικής σεζόν με μεγάλες εταιρικές εκδηλώσεις

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις 15 Δεκεμβρίου θα κλείσει για τη φετινή περίοδο το τουριστικό συγκρότημα της Costa Navarino στη Μεσσηνία, καθώς για το επόμενο δίμηνο θα φιλοξενήσει μία από τις μεγαλύτερες εταιρικές εκδηλώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί ποτέ στη χώρα μας.

Πρόκειται για το λανσάρισμα του νέου μοντέλου Passat της αυτοκινητοβιομηχανίας της Volkswagen. Στο πλαίσιο αυτό η ξενοδοχειακή μονάδα The Westin Resort της Costa Navarino θα λειτουργεί αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση των αναγκών φιλοξενίας της εκδήλωσης. Η έναρξη επισήμως της εταιρικής εκδήλωσης είναι αύριο και λήγει στις 3 Δεκεμβρίου. Ομως οι προετοιμασίες για τις ανάγκες της εκδήλωσης έχουν ξεκινήσει από τις 15 Σεπτεμβρίου και οι τελευταίες αποχωρήσεις επισκεπτών θα γίνουν στα μέσα Δεκεμβρίου οπότε και θα κλείσει το τουριστικό συγκρότημα. Εως τότε και οι δύο ξενοδοχειακές μονάδες της Costa Navarino θα παραμείνουν σε λειτουργία. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν στο συγκρότημα περίπου 22.000 διανυκτερεύσεις από ίσο αριθμό ατόμων, καθώς οι επισκέπτες θα κάνουν μία διανυκτέρευση και την επόμενη ημέρα θα αναχωρούν. Παράλληλα, για τις ανάγκες του λανσαρίσματος κατασκευάζεται πίστα δοκιμών των αυτοκινήτων που θα καλύψει 22 στρέμματα.

Ο ελληνικός προορισμός μέσω των πολυτελών τουριστικών εγκαταστάσεων που διαθέτει, όπως για παράδειγμα της Costa Navarino, αποδεικνύει ότι μπορεί να προσελκύσει με αξιώσεις εταιρικές εκδηλώσεις παγκόσμιου βεληνεκούς. Στην επαναφορά του διεθνούς ενδιαφέροντος για τη διοργάνωση εκδηλώσεων στη χώρα μας συνέβαλε σε σημαντικό βαθμό το αίσθημα ασφάλειας που έχει καλλιεργηθεί την τελευταία διετία στην αντίληψη των ξένων οργανωτών για τον ελληνικό προορισμό. Επίσης, αυξανόμενο διαπιστώνεται το ενδιαφέρον για τη διοργάνωση διεθνών εκδηλώσεων στην Αθήνα. Ενα παράδειγμα διοργάνωσης εκδηλώσεων με διεθνείς συμμετοχές και υψηλή επισκεψιμότητα αποτέλεσε το Athens Flying Week, το οποίο διεξήχθη την προηγούμενη εβδομάδα στην Αθήνα για τρίτη διαδοχικά χρονιά. Οι κύριες εκδηλώσεις με τις αεροπορικές επιδείξεις κορυφαίων πιλότων απ’ όλο τον κόσμο πραγματοποιήθηκαν από την περασμένη Παρασκευή έως την Κυριακή στις εγκαταστάσεις της αεροπορικής βάσης του Τατοΐου. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία των διοργανωτών, τις αεροπορικές επιδείξεις παρακολούθησαν περισσότεροι από 80.000 επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή