Γιορτή με Παρτιζάν ετοιμάζει ο Αστέρας

Γιορτή με Παρτιζάν ετοιμάζει ο Αστέρας

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ονειρα ακόμη και για πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ κάνουν στον Αστέρα Τρίπολης. Η μέχρι τώρα παρουσία της ομάδας στη διοργάνωση δίνει το δικαίωμα στον Ανδρέα Ζήκο, τον βοηθό του Στάικου Βεργέτη, να σηκώσει ψηλά τον πήχυ.

Ενόψει του αποψινού αγώνα με την Παρτιζάν (22.05) έκανε λόγο για γιορτή και μίλησε ακόμη και για πρώτη θέση: «Πράγματι, μπορεί το βράδυ να είμαστε και πρώτοι. Ο Αστέρας είναι μια ομάδα που έχει δείξει ότι μπορεί να ανατρέψει τα φαινόμενα που υπάρχουν στον όμιλο. Ξεκινήσαμε καλά με την Μπεσίκτας και αν νικήσουμε την Παρτιζάν, θα έχουμε μια καλή συγκομιδή που θα μας επιτρέπει να ελπίζουμε στην πρόκριση. Μπορεί αυτός να μην ήταν ο πρωταρχικός στόχος μας, αλλά όπως εξελίσσεται ο όμιλος είναι μέσα στις δυνατότητές μας. Μην ξεχνάμε ότι παίζουμε με μεγάλες ομάδες, που ανήκουν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εμείς κάνουμε το ταξίδι μας, θέλουμε να πάρουμε ό,τι μας αναλογεί από το ματς και θα δούμε τι θα καταφέρουμε. Παίζουμε με ένα μεγάλο κλαμπ, με μεγάλη ιστορία, που προέρχεται από μια τεράστια ποδοσφαιρική σχολή, βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και αγωνίζεται με παίκτες που προέρχονται από τη χώρα της. Ηρθε στην Ελλάδα για να διεκδικήσει το αποτέλεσμα που θα τη βάλει στον στόχο της πρόκρισης. Εχουμε κι εμείς τον ίδιο στόχο».

Εκτός αποστολής του Αστέρα έμεινε τελικά ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ο οποίος παρά το γεγονός ότι ακολούθησε τις τελευταίες ημέρες ειδικό πρόγραμμα δεν κατάφερε να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή