Δεσμεύσεις από τον πρωθυπουργό προς τους ενστόλους

Δεσμεύσεις από τον πρωθυπουργό προς τους ενστόλους

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δέσμευση για τη στήριξη των ενστόλων ανέλαβε, από τον Εβρο όπου παρακολούθησε την τελική φάση της άσκησης «Παρμενίων 2014», ο Αντ. Σαμαράς. «Η Πολιτεία θα κάνει εκείνο που πρέπει προκειμένου να ανταποκριθεί με κάθε μέσον στις συνθήκες, στις ανάγκες, ακόμα και με το θέμα του μισθολογίου, για να διασφαλίσει και το μέλλον σε αυτά τα λαμπρά παιδιά», επεσήμανε ο πρωθυπουργός, σε ακόμη μία προσπάθεια να προσεγγίσει το κοινό των ενστόλων, οι οποίοι εμφανίζονται δυσαρεστημένοι από τη μη υλοποίηση της απόφασης του ΣτΕ για το μισθολόγιό τους, αλλά και από τις πρόσφατες αλλαγές στο ασφαλιστικό.

H διαχείριση των αιτημάτων των ενστόλων βρίσκεται, εξάλλου, και στο επίκεντρο της συζήτησης με την τρόικα, καθώς το εύρος των διορθώσεων στο μισθολόγιο (που πάντως δεν θα αποκαθιστά το σύνολο των απωλειών) θα επηρεάσει και τα μεγέθη του προϋπολογισμού. Παράλληλα, ο κ. Σαμαράς -δίνοντας «το παρών» στην άσκηση των Ενόπλων Δυνάμεων- επεδίωξε να στείλει και μήνυμα ισχύος της Ελλάδας, σε μια περίοδο οικονομικής δοκιμασίας. «Η Ελλάδα της υπερηφάνειας, η Ελλάδα της ισχύος, η Ελλάδα του κύρους είναι εδώ…. Θέλω να συγχαρώ τις Ενοπλες Δυνάμεις για αυτή την εξαίρετη άσκηση. Οι Ενοπλες Δυνάμεις είναι ο εγγυητής της ασφάλειας της πατρίδας μας», κατέληξε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή