Νέο τετ α τετ Σαμαρά με Βενιζέλο – Συνάντηση Χαρδούβελη με τρόικα

Νέο τετ α τετ Σαμαρά με Βενιζέλο – Συνάντηση Χαρδούβελη με τρόικα

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι κυβερνητικές εκκρεμότητες, με ιδιαίτερη έμφαση στις ιδιωτικοποιήσεις, αναμένεται να τεθούν επί τάπητος στη νέα συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, στο Μέγαρο Μαξίμου η οποία θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Πέμπτης. Στη συνάντηση αναμένεται να παρευρεθεί ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης.

Σημειώνεται ότι στη συνάντηση της Τετάρτης, οι δύο άνδρες αποφάσισαν αφενός η κυβέρνηση να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης με την έναρξη της νέας κοινοβουλευτικής περιόδου, την ερχόμενη Δευτέρα, αφετέρου να εκκινήσει η διαδικασία για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Εν τω μεταξύ, χθες, ο υπουργός Οικονομικών Γκ. Χαρδούβελης έσπευσε να διασκεδάσει τα σενάρια περί κρίσης στις σχέσεις του με τον κ. Χρ. Λαζαρίδη, την ίδια ώρα που ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού σχολίαζε για τις εις βάρος του επιθέσεις πως «πολλοί εντός και λίγοι εκτός Ελλάδος δεν θέλουν να βγούμε από το Μνημόνιο». Σε παράλληλο χρόνο, πηγές του Μεγάρου Μαξίμου που έχουν άμεση εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις διεμήνυαν ότι το κλίμα με την τρόικα είναι καλό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή