Τέλεια επιδερμίδα: Τα 5 πιο συχνά λάθη που κάνουμε!

Τέλεια επιδερμίδα: Τα 5 πιο συχνά λάθη που κάνουμε!

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υπάρχουν κάποιες συνήθειες οι οποίες είτε έχουν γίνει τρόπος ζωής είτε τις κάνουμε γιατί δεν έχουμε άλλη επιλογή. Ποιά όμως είναι τα πιο συχνά λάθη στα οποία είμαστε επιρρεπής και αφορά την περιποίηση του προσώπου μας;

1. Δεν κοιμάστε αρκετά. Ίσως είναι η χειρότερη συνήθεια για το πρόσωπό σας. Αν κοιμηθείτε μία μέρα λίγο-εώς αρκετά – παραπάνω, θα δείτε πως οι μαύροι κύκλοι δεν θα φαίνονται τόσο έντονα και πως το πρόσωπό σας θα είναι πιο λαμπερό και λείο. Αν πάλι δεν έχετε την πολυτέλεια να κοιμηθείτε αρκετά δοκιμάστε κάποια μάσκα για το πρόσωπο ή απλά αναπληρώστε το χαμένο χρόνο τα Σαββατοκύριακα.

2.Δεν ξεβάφεστε καλά το βράδυ. Αυτό που ξεφεύγει στις περισσότερες από εμάς είναι η μάσκαρα, την οποία σπάνια ξεβάφουμε. Είναι απαραίτητο να κάνουμε σωστό καθαρισμό και με κατάλληλα προϊόντα για την επιδερμίδα μας. Η επιδερμίδα έχει ανάγκη από ενυδάτωση-κάτι που το απλό σαπούνι δεν το προσφέρει – για αυτό μία ενυδατική κρέμα ή κρέμα νυκτός είναι απαραίτητη πριν πέσετε στο κρεβάτι.

3.Επιλέγετε προϊόντα πιο σκούρα από την επιδερμίδα σας! Το μακιγιάζ του προσώπου σας πρέπει να είναι της ίδιας χρωματικής απόχρωσης με τον λαιμό σας. Το σωστό χρώμα θα το βρείτε μετά από αρκετές δοκιμές και πρέπει να είναι τόσο κοντά στην απόχρωση της επιδερμίδας σας ώστε να μην φαίνεται η διαφορά.

4. Εφαρμόζετε μεγάλη ποσότητα lip gloss. Μπορεί να θέλετε τα χείλη σας να φαίνονται ζουμερά αλλά σε καμία περίπτωση δεν θέλετε να είναι υπερβολικά. Χρησιμοποιήστε ένα ανοιχτόχρωμο κραγιόν για τις πρωινές εμφανίσεις και lip gloss για να τονίσετε τα λεπτά χείλη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή