H Anne Hathaway απαντά σε όσους δεν την συμπαθούν

H Anne Hathaway απαντά σε όσους δεν την συμπαθούν

3' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Anne Hathaway έχει αποκτήσει πολλούς haters. Το κορίτσι που συστήθηκε στο κινηματογραφικό κοινό ως γλυκιά πριγκίπισσα στο ‘Princess Diaries’ αποφάσισε να δείξει τον πιο ‘κουλτουριάρικο’ χαρακτήρα της. Μετά την βράβευση της με Oscar κι ένα Golden Globe για τον ρόλο της στο Les Miserables, η 31χρονη ηθοποιός άρχισε να κάνεις εμφανίσεις με εντελώς διαφορετικό look μάλλον για να διαφοροποιήσει τον εαυτό της από το προφίλ του ‘γλυκού κοριτσιού’. Αυτό δεν άρεσε στους fans της κυρίως επειδή τους φάνηκε ότι η Anne άρχισε να παίρνει τον εαυτό της πολύ στα σοβαρά και να προωθεί περισσότερο την καριέρα της στο θέατρο.

Για να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα, η ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το αμερικάνικο περιοδικό Harper’s Bazaar όπου έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη για τη σχέση της με τους fans, τη δημοσιότητα και την εικόνα της. Σε μια προσπάθειά της να κερδίσει ξανά την αγάπη του κόσμου πόζαρε μπροστά στον φωτογραφικό φακό φορώντας ένα top καλυμμένο με κόκκινους κρυστάλλους και λευκούς που σχημάτιζαν τις λέξεις ‘I Love You’ (σας αγαπώ). Όπως εξήγησε η ηθοποιός «πολλοί άνθρωποι μου έχουν πει ‘δεν είσαι έτσι, μην παίξεις αυτόν τον ρόλο’ για να μην αναφέρω το πόσες φορές μου έχουν πει ότι δεν είμαι σέξι», δείχνοντας ότι έχει πληγωθεί αμέτρητες φορές από τα αρνητικά σχόλια του κόσμου της showbiz. Εξάλλου, όπως λέει χαρακτηριστικά «Είμαι πολλά πράγματα. Επειδή δεν είμαι σέξι στα φανερά δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να γίνω για ένα ρόλο. Αυτό κάνω στη δουλειά μου, μεταμορφώνομαι».

Ο επόμενος ρόλος της ως αστροναύτης στην ταινία ‘Interstellar’ του Christopher Nolan μάλλον θα αποδείξει περίτρανα ότι η Anne δεν είναι μια ηθοποιός μόνο για romantic comedies. Ο ρόλος που υποδύεται στο πλευρό του Matthew McConaughey είναι ‘πολύ σοβαρός και περίπλοκος’ καμιά σχέση με τις ηρωίδες που έχει υποδυθεί μέχρι τώρα. Όσο για τον συμπρωταγωνιστή της είπε πως είναι ‘ο πιο ριψοκίνδυνος άντρας που ξέρω. Ποτέ δεν έκανε αυτοκριτική κατά τη διάρκεια και τελικά το αποτέλεσμα ήταν συνολικά άρτι και βαθύ». Για τις ανάγκες του ρόλου της, η Hathaway αναγκάστηκε να αλλάξει τη διατροφή της, δεδομένου ότι είναι χορτοφάγος και χρειαζόταν πολλή ενέργεια για τα γυρίσματα. Για αρκετές εβδομάδες φορούσε μια στολή αστροναύτη βάρους 19 κιλών με αποτέλεσμα να μην νιώθει υγιής και δυνατή και τελικά αποφάσισε να εντάξει το ψάρια στη διατροφή της. Είναι μία από τις πολλές θυσίες που αναγκάστηκε να κάνει για την καριέρα της: «Κατέστρεψα την υγεία μου κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων των Les Miserables, αλλά δεν ήθελα να το αναφέρω για να μην θεωρηθεί ότι αναζητούσα συμπόνια. Ήμουν  σε κρίση, αλλά τώρα είμαι καλά», είπε η Anne που απολογήθηκε επίσης και για τον ευχαριστήριο λόγο της στην τελετή των Golden Globes, εξηγώντας ότι έχει άγχος με τη δημόσια ομιλία και επειδή δεν κατάφερε να ευχαριστήσει τον μάνατζέρ της στα Oscar προσπάθησε να αρπάξει την ευκαιρία στις Χρυσές Σφαίρες.

Η Anne Hathaway παντρεύτηκε το 2012 τον Adam Shulman και διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή της, ίσως για αυτό είναι πλέον έτοιμη να αναγνωρίσει τα λάθη του παρελθόντος και να συνεχίσει. Κι ενώ οι δημόσιες εμφανίσεις της προκαλούν στρες στα προσωπικά της είναι αρκετά θαρραλέα αφού, όπως αναφέρει «δεν έχω κανένα πρόβλημα να κάνω την πρώτη κίνηση όταν μου αρέσει κάποιος. Ήμουν στο Λος Άντζελες όταν τον γνώρισα (σ.σ. τον Adam). Μου είπαν ότι είχε κοπέλα οπότε υποχώρησα γιατί δεν είμαι τέτοια κοπέλα. Όταν μετά από 6 εβδομάδες έμαθα ότι δεν έχει πια κοπέλα σκέφτηκα αμέσως να κάνω ένα πάρτι και να τον καλέσω. Από την πρώτη στιγμή αισθανθήκαμε μια δυνατή και συναρπαστική σύνδεση μεταξύ μας και από τότε γίνεται όλο και πιο δυνατό». Μια σύνδεση που η Anne προσπαθεί να επανακτήσει και με τους fans της χωρίς να υποκρίνεται πια. Ίσως με αυτή την πολύ προσωπική συνέντευξη να έκανε το πρώτο βήμα για γίνει και πάλι συμπαθής, αλλά η αλλαγή θα γίνει κυρίως μέσα από την κινηματογραφική της παρουσία.

Επιμέλεια: Ιωάννα Χουλιαρά

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή