Η ελιά είναι δείγμα γοητείας! Μπορεί να σημαίνει κάτι παραπάνω;

Η ελιά είναι δείγμα γοητείας! Μπορεί να σημαίνει κάτι παραπάνω;

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Marilyn Monroe, η Cindy Crawford και η Eva Mendes είναι μόνο μερικές από τις γοητευτικές κυρίες της showbiz που απέδειξαν ότι η ελιά μπορεί να είναι σέξι. Οι άντρες θέλουν να βλέπουν ένα σέξι πρόσωπο ή ένα σέξι σώμα αλλά τους αρέσει περισσότερο όταν υπάρχει και μια χαριτωμένη ατέλεια. Οι γυναίκες από την άλλη έχουν την ευστροφία να μετατρέψουν την συνήθως-ακαλαίσθητη κρεατοελιά- σε δείγμα γοητείας, αποδεικνύοντας ότι περισσότερη σημασία έχει ο αέρας που αποπνέει από την άψογη εμφάνιση.

Αυτό μάλλον σκέφτηκε και ο Simon Wong, συγγραφέας και ειδικός στην κινεζική αστρολογία τα τελευταία 30 χρόνια, ο οποίος -σύμφωνα με την Daily Mail– υποστηρίζει ότι η ανάλυση της κρεατοελιάς χρησιμοποιείται πολύ συχνά στην κινεζική ιατρική. Ναι, οι κινέζοι τις αναλύουν ακριβώς όπως αναλύουν τα άστρα και τα νούμερα. Τι ακριβώς, όμως, μπορεί να λέει για τον χαρακτήρα σας ή για το μέλλον σας η κρεατοελιά που έχετε στο πρόσωπό σας;

Μέτωπο: Εάν έχετε κρεατοελιά στο κέντρο του μετώπου σας σημαίνει ότι δεν επικοινωνείτε καλά με τους ανθρώπους που έχουν εξουσία, ενώ αν είναι στο πλάι δείχνει ότι έχετε ενέργεια και συγκέντρωση.

Φρύδια: Η κρεατοελιά κάτω και κάτω από τα φρύδια δείχνει ότι θα ζήσετε πλουσιοπάροχα ενώ αν καλύπτεται από τα φρύδια, δείχνει ότι είστε πολύ ξεχωριστός άνθρωπος. 

Βλέφαρα:  Δείχνει δυσαρμονία στην οικογένεια και μια τάση να χάνετε χρήματα.

Μάγουλα: Δείχνει μοναξιά και ανικανότητα να παντρευτείτε και να δημιουργήσετε οικογένεια.

Αυτιά: Είναι σημάδι καλού χαρακτήρα και καλής φήμης.

Μύτη: Στην άκρη της μύτης δείχνει αστάθεια στη ζωή σας και προβλήματα στις σχέσεις σας. Εάν είναι στη γέφυρα της μύτης δείχνει άνθρωπο με όρεξη για δουλειά και με μεγάλη ενέργεια.

Πιγούνι: Είστε πεισματάρα, αποφασιστική και έχετε πολύ κουράγιο.

Χείλη: Εάν η κρεατοελιά είναι στη δεξιά ή στην αριστερά πάνω γωνία δείχνει ότι σας αρέσει το φαγητό, είστε γενναιόδωρη και έχετε καλό γούστο. Η κρεατοελιά στην κάτω γωνία δείχνει ότι τα παιδιά σας θα είναι πετυχημένα στη ζωή τους.  

Λαιμός: Έχετε ατίθασο χαρακτήρα και είστε επιρρεπείς στο να πληγώνεται τους ανθρώπους που αγαπάτε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή