Λεπτό και κομψό το νέο iPad Air 2

Λεπτό και κομψό το νέο iPad Air 2

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την παρουσίαση της πιο λεπτής και κομψής ηλεκτρονικής ταμπλέτας (tablet) παρουσίασε χθες η Apple, ενημερώνοντας τους ανυπόμονους πελάτες του τεχνολογικού κολοσσού για τη διάθεση και την εξέλιξη και άλλων προϊόντων του τεχνολογικού κολοσσού.

Η παρουσίαση επικεντρωνόταν στο iPad Air 2, το οποίο έχει πάχος 6,1 χιλιοστά με τιμή που ξεκινά από τα 499 δολάρια. Παράλληλα, παρουσιάστηκε και το iPad mini 3. O διευθύνων σύμβουλος, Τιμ Κουκ, επισήμανε πως μεγάλη απήχηση έχει το σύστημα ηλεκτρονικών πληρωμών της Apple, το Apple Pay. Eίναι μια «επαναστατική» υπηρεσία και ήδη έχει υιοθετηθεί από 500 τράπεζες. Ο κ. Κουκ τονίζει πως το νέο iPhone 6 θα πωλείται σε 32 χώρες ανά τον κόσμο από την αρχή της επόμενης εβδομάδας.

Η χθεσινή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε ένα μήνα μετά την παρουσίαση του iPhone 6 στα κεντρικά γραφεία της Apple στη Νέα Υόρκη.

Τα τελευταία χρόνια, η Apple έχει εξελιχθεί σε πρωταγωνίστρια στον παγκόσμιο κλάδο τεχνολογίας. Ο δισεκατομμυριούχος ακτιβιστής επενδυτής Καρλ Ικαν δήλωσε πως η κεφαλαιοποίηση της Apple στο 1,2 τρισ. δολάρια μπορεί να ξεπεράσει ακόμη και το ΑΕΠ της Αργεντινής. Την τελευταία δεκαετία, η μετοχή της Apple έχει ενισχυθεί κατά 3.500% και προ δύο ετών αποτελούσε την εταιρεία με την υψηλότερη χρηματιστηριακή αξία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή