Τα δωρεάν της εβδομάδας

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΟΥΣΙΚΗ

Δευτέρα 20.10

Συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας και της Χορωδίας του δήμου Αθηναίων (φωτ.) στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση. Η Ορχήστρα θα ερμηνεύσει το ορατόριο του Μέντελσον «Ηλίας». Συμμετέχουν οι σολίστ Μυρσίνη Μαργαρίτη, Βίκυ Τσιλιακού, Γιάννης Κάβουρας και Κώστας Μαυρογένης. Διευθύνει ο Μιχάλης Οικονόμου. Είσοδος ελεύθερη με δελτία εισόδου. Στις 8.30 μ.μ.

 Λεωφόρος Συγγρού 107-109

ΘΕΑΤΡΟ

Κυριακή 19.10

Το έργο «Πριν την Αποχώρηση» του Thomas Bernhard παρουσιάζεται για μια τελευταία βραδιά στον εκδοτικό οίκο «Αιγόκερως». Η σκηνοθεσία είναι των Ιουλιάς Σιάμου και Ζωρζίνας Τζουμάκα. Στις 9.30 μ.μ.

 Τσαμαδού 8, Εξάρχεια

ΠΑΙΔΙ

Κυριακή 19.10

Καλλιτεχνικό εργαστήρι βιβλιοδεσίας «Με χρωματιστές κλωστές και χαρτιά» που θα συντονίσει η Ευαγγελία Μπίζα στο Κέντρο Επισκεπτών του Κέντρου Πολιτισμού Ιδρυμα «Σταύρος Νιάρχος». Στις 11.30 π.μ. Η συμμετοχή στην εκδήλωση απαιτεί προεγγραφή.   Ευριπίδου (αρχή Εσπλανάδας), τηλ. 210 8778396/8

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Τρίτη 21.10

«Σύγχρονη ζωγραφική στη Σαγκάη» είναι ο τίτλος της έκθεσης που διοργανώνει στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών το Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος σε συνεργασία με την Ενωση Εικαστικών Καλλιτεχνών Σαγκάης. Ωρες λειτουργίας: Τρίτη έως Παρασκευή 12-3 μ.μ.

 Πειραιώς 256, Ρέντης

Η έκθεση ζωγραφικής των καλλιτεχνών Θεόδωρου Μανωλίδη και Yannis Amoryanos παρουσιάζεται στον πολιτιστικό χώρο Da Vinci.   Αγίου Ιωάννου 23, Αγία Παρασκευή, τηλ. 210 6000102

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή