Διαγωνισμός από το Pharma PLUS.gr με έπαθλο ένα τριήμερο στο Domotel Xenia Βόλου

Διαγωνισμός από το Pharma PLUS.gr με έπαθλο ένα τριήμερο στο Domotel Xenia Βόλου

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το δίκτυο φαρμακείων Pharma PLUS, εγκαινιάζει τη λειτουργία του πρωτοποριακού e-shop υγείας και ομορφιάς  www.pharmaplus.gr με ένα μεγάλο διαγωνισμό στο Facebook.

Μπείτε στη σελίδα της pharmaplus.gr στο Facebook https://www.facebook.com/PharmaPLUS.gr  και κάντε Like στη φωτογραφία που είναι ανηρτημένη. Έτσι, έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε στην κλήρωση για ένα χαλαρωτικό τριήμερο στο πέντε αστέρων ξενοδοχείο DOMOTEL XENIA ΒΟΛΟΥ! Πιο συγκεκριμένα θα απολαύσετε 2 διανυκτερεύσεις με πλούσιο πρωινό, ένα ρομαντικό δείπνο, αλλά και περιποίηση SPA για εσάς και τον/τη σύντροφό σας στις εκπληκτικές εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου.

Ο διαγωνισμός θα είναι στον αέρα μέχρι τις 19 Οκτωβρίου και μπορείτε να τον δείτε επίσης στο E-shop του δικτύου φαρμακείων Pharma PLUS, www.pharmaplus.gr. Ο τυχερός που θα κερδίσει το τριήμερο στο Βόλο θα ανακοινωθεί μέσα από τη σελίδα της Pharma PLUS στο  Facebook και θα ενημερωθεί για την παραλαβή του VOUCHER διαμονής του μέσω E-mail.

Το www.pharmaplus.gr είναι ένα ολοκληρωμένο  e-shop με προϊόντα υγείας και ομορφιάς που ξεχωρίζει λόγω των απλών αγορών, της μεγάλης ποικιλίας γνωστών και εγκεκριμένων προϊόντων, της υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης, της σύνδεσης των ηλεκτρονικών αγορών με την κάρτα πόντων +pluscard και την εγγύηση του Ομίλου Lavipharm.

Επιπλέον των παραπάνω στοιχείων, ανταγωνιστικό του πλεονέκτημα αποτελεί το blog του www.pharmaplus.gr, το οποίο μας ενημερώνει  για όλα τα επίκαιρα θέματα υγείας και ομορφιάς που μας απασχολούν.

Μη χάνετε λοιπόν την ευκαιρία.  Κάντε Like στο www.facebook.com/PharmaPLUS.gr και μπορεί να είστε εσείς οι τυχεροί που θα κερδίσετε ένα απολαυστικό τριήμερο στο Βόλο. Καλή επιτυχία!

Διαγωνισμός από το Pharma PLUS.gr με έπαθλο ένα τριήμερο στο Domotel Xenia Βόλου-1

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή