Οι νέες τάσεις για τέλειο χειμερινό μακιγιάζ

Οι νέες τάσεις για τέλειο χειμερινό μακιγιάζ

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανακαλύψτε τις νέες τάσεις του χειμερινού μακιγιάζ που θα δώσουν λάμψη στο πρόσωπο και θα τονίσουν τα όμορφα χαρακτηριστικά σας όπως παρουσιάστηκαν στα show των μεγαλύτερων οίκων!

1.       Έντονη γραμμή στα μάτια. Το beauty look της Amy Winehouse επιστρέφει στο προσκήνιο. Έντονη γραμμή eyeliner και σκούρα σκιά είναι το smokey eye look που λάτρεψε ο οίκος Jean-Pierre Braganza.

2.       Κόκκινο κραγιόν. Ο οίκος Burberry αγάπησε το κόκκινο κραγιόν που όλες έχουμε στο νεσεσέρ μας. Αν βάλετε το αγαπημένο σου κόκκινο κραγιόν, κράτησε μία  ισορροπία στο υπόλοιπο μακιγιάζ.

3.       Οι οίκοι Fendi και Dior λανσάρισαν ένα νέο trend όσον αφορά στο eyeliner. Προτίμησαν, δηλαδή, αντί να εφαρμόσουν τη συνηθισμένη γραμμή eyeliner, να κολλήσουν στην γραμμή των ματιών ένα αυτοκόλλητο με χρώμα το οποίο είναι σαν σκιά με την υφή του eyeliner!

4.       Εντυπωσιακά φρύδια. Μία από τις τάσεις της σεζόν που λάνσαρε ο Alexander Wang ήταν τα άχρωμα φρύδια.

5.       Natural look: Το αγαπημένο look πολλών γυναικών έχει φέτος την τιμητική του. O οίκος Chloé προτίμησε να αναδείξει τη φρεσκάδα του γυναικείου προσώπου με ροζ ρουζ και γυαλάδα στο πρόσωπο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή