Η Gisele πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του Chanel No.5

Η Gisele πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του Chanel No.5

2' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν μέχρι τώρα θεωρούσατε πως οι καμπάνιες του αρώματος Chanel No.5 ήταν εξαιρετικές, ίσως δυσκολευτείτε λίγο να βρείτε ένα ισάξιο επίθετο για να χαρακτηρίσετε το νέο διαφημιστικό που έχει πρωταγωνίστρια τη Gisele Bündchen.

Το πολυαναμενόμενο τρίλεπτο φιλμάκι, που κατατάσσει το όμορφο μοντέλο ανάμεσα σε διάσημα ονόματα και σημαντικές προσωπικότητες –Marilyn Monroe, Catherine Deneuve– που έχουν διαφημίσει στο παρελθόν το πιο κλασικό και διαχρονικό γυναικείο άρωμα, μας μεταφέρει αστραπιαία σε ένα ξεχωριστό σκηνικό. Ο Baz Luhrmann που σκηνοθέτησε το διαφημιστικό δεν δίστασε να αποκαλύψει πως εμπνεύστηκε από την τελευταία του ταινία «The Great Gatsby» και παρουσίασε μία παραλλαγή της ιστορίας του.

Μετά την καμπάνια που είχε δημιουργήσει ο σκηνοθέτης το 2004 με πρωταγωνίστρια τη Nicole Kidman να ενσαρκώνει τη star που προσπαθεί να ξεφύγει από τα φλας των φωτογράφων, ρίχνουμε μία κρυφή ματιά στη ζωή μιας μοντέρνας γυναίκας. Μιας γυναίκας, που υποδύεται η Βραζιλιάνα Gisele και είναι αθλητική, κομψή, έχει μία λαμπερή καριέρα αλλά παράλληλα, είναι μητέρα και σύζυγος. Ιδανική για τον ρόλο, μιας και τα περισσότερα από τα παραπάνω θυμίζουν την πραγματική της ζωή, η Gisele δεν δυσκολεύτηκε να κάνει δικό της τον ρόλο. Η μεγάλη της άνεση μπροστά στον φακό του Lurhmann, φυσικά και δεν μας εκπλήσσει μιας και τόσα χρόνια έχει υποδυθεί πολλούς ρόλους για τις φωτογραφήσεις της Vogue και άλλων μεγάλων περιοδικών μόδας. Μαζί της και ο ηθοποιός του «Game of Thrones» Michiel Huisman, που ταξίδεψε μέχρι τη Νέα Υόρκη για το φιλμάκι: «Δεν χρειάστηκε καν σενάριο» δήλωσε. «O σκηνοθέτης μας, μας ανέλυσε όσα είχε σκεφτεί, κατανοήσαμε το πάθος του και το όραμά του και στη συνέχεια, όλα προχώρησαν τόσο φυσικά» συμπλήρωσε ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον μυστηριώδη σύζυγο της πρωταγωνίστριας.

Η υπερπολυτελής κατοικία που ζει το ζευγάρι βρίσκεται στα Hamptons, οι θαλάσσιες λήψεις έγιναν στα Fiji, ενώ η Gisele φοράει σε κάθε σκηνή κομμάτια από την collection της Chanel που παρουσιάστηκε στο Dubai νωρίτερα μέσα στη χρονιά. Όλα αυτά, επόμενο είναι να προσδίδουν μία πολυτέλεια, μία κομψότητα κι όλα όσα ταιριάζουν στην αισθητική του πιο θηλυκού και φίνου αρώματος.

Ο φακός του Luhrmann ακολουθεί τη Gisele στη θάλασσα -που είναι λαμπερή κι εντυπωσιακή ακόμα και πάνω στη σανίδα του surf- στο στούντιο φωτογράφισης, στο σπίτι με την κόρη της, στο ραντεβού με τον μυστηριώδη άνδρα κι εκείνο που έχει πάντα στο πλευρό της είναι το άρωμά της. Το άρωμα που τη γεμίζει αυτοπεποίθηση, ένα απολύτως θηλυκό κι εκλεπτυσμένο άρωμα, όπως το Chanel No.5.

Κι ίσως να μην υπάρχει μία λογική σειρά των σκηνών, ίσως τα νοήματα να είναι πιο αφηρημένα απ’ όσο τα περιμέναμε, παρ’ όλα αυτά η γραμμή που ακολούθησε ο σκηνοθέτης βασίστηκε στην κομψότητα, στο γούστο και στο στιλ της ίδιας της Coco Chanel κι έτσι το φιλμ δεν θα μπορούσε παρά να κερδίσει τις εντυπώσεις και να μας αφήσει να σιγοτραγουδάμε την πιο jazzy διασκευή του «You ’re the One That I Want» του Lo-Fang που ντύνει μουσικά το διαφημιστικό.

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή