Eκδήλωση Oracle Day στην Αθήνα

1' 51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το περιβάλλον cloud, τα big data και οι φορητές συσκευές μεταμορφώνουν το σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον, αλλά ταυτόχρονα φέρνουν νέες προκλήσεις και τεράστιες ευκαιρίες. Η σειρά εκδηλώσεων Oracle Day 2014 απευθύνει στις επιχειρήσεις το εξής ερώτημα: "Είστε έτοιμοι για να αξιοποιήσετε τις νέες ευκαιρίες;"

Οι εκδηλώσεις δίνουν στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να εξερευνήσουν τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να αλλάξουν τις επιχειρήσεις τους με αυτές τις τεχνολογίες, καθώς και να μάθουν από ειδικούς της Oracle πώς μπορούν να πάρουν στα χέρια τους τον έλεγχο του IT της εταιρείας τους.

Σε συνέχεια της εκδήλωσης Oracle OpenWorld 2014 που διοργανώθηκε στο Σαν Φρανσίσκο, η Oracle οργανώνει ξανά μια διεθνή σειρά σημαντικών εκδηλώσεων με τη μορφή ευρείας επίδειξης των καινοτομιών που παρουσιάστηκαν στην Καλιφόρνια. Οι εκδηλώσεις, υπό το γενικό τίτλο "Make Digital Disruption an Opportunity for Innovation" (Πώς μπορούν οι ανατροπές που φέρνει η ψηφιακή εποχή να αποτελέσουν ευκαιρία για καινοτομία), διεξάγονται σε 30 πόλεις στην περιοχή της Eυρώπης, Mέσης Ανατολής και Αφρικής (ΕΜΕΑ).

Η εκδήλωση Oracle Day στην Αθήνα έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου, 9.00-16.00 στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental και διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ). Κεντρικοί ομιλητές ο Βασίλης Δημόπουλος, VP Engineered Systems, Oracle ECEMEA και ο Αντώνης Μονοκρούσος, Country Leader Oracle Hellas & Cluster Leader Oracle GCMM.

Η εκδήλωση θα αποτελεί ένα συγκερασμό παρουσιάσεων από στελέχη και επιδείξεων λειτουργίας και τεχνολογικών διαδικασιών, με έναν κοινό στόχο: να δουν οι συμμετέχοντες τους τρόπους με τους οποίους η σύγκλιση του cloud, των big data και των τεχνολογιών για φορητές συσκευές μπορεί να μεταμορφώσει το IT σε μια μηχανή που προωθεί την επιχειρηματική καινοτομία:

  • Big Data και εργαλεία ανάλυσης επιχειρηματικών πληροφοριών – αξιοποιήστε στο έπακρο όλα τα δεδομένα που είναι διαθέσιμα σε έναν οργανισμό, δημιουργώντας αξιοποιήσιμες πληροφορίες διορατικότητας που οδηγούν σε καλύτερες αποφάσεις.
  • Το δικό σας Cloud, όπως το θέλετε – πώς οι λύσεις cloud της Oracle μπορούν να εξασφαλίσουν μεγαλύτερη προσαρμοστικότητα και να μειώσουν τα κόστη και τους κινδύνους, με ευέλικτες και εξατομικευμένες υλοποιήσεις.
  • Οι τεχνολογίες των φορητών συσκευών υπό νέο πρίσμα – πώς οι ολοκληρωμένες, ευέλικτες λύσεις της Oracle για φορητές συσκευές μπορούν να βοηθήσουν τους οργανισμούς να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των σύγχρονων εργαζόμενων.

Για δωρεάν εγγραφές στην εκδήλωση επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εκδήλωσης

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή