Οικονομική ενίσχυση για ΠΑΟΚ, βγήκαν τα… μαχαίρια στον Αρη

Οικονομική ενίσχυση για ΠΑΟΚ, βγήκαν τα… μαχαίρια στον Αρη

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου θα κάνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ύψους 7 εκατ. ευρώ, η οποία και αυτή θα καλυφθεί από τον μεγαλομέτοχο και ιδιοκτήτη, Ιβάν Σαββίδη. Αυτά τα χρήματα δεν αφορούν τα χρέη, αλλά θα δοθούν για την ενίσχυση της ομάδας σε μεταγραφές και θα καλύψουν τρέχουσες υποχρεώσεις. Η νέα ΑΜΚ θα παραμείνει ανοικτή για έναν μήνα και μπορούν να συμμετέχουν όσοι καταθέσουν ποσό από 100.000 ευρώ και πάνω, άρα… κανείς πλην του Ιβάν Σαββίδη. Εφόσον καλυφθεί στο 100% η αύξηση από τον μεγαλομέτοχο, τότε το ποσοστό του θα φτάσει το 78,72% του μετοχικού πακέτου της ΠΑΕ.

Αναφορικά με τη ρύθμιση των χρεών, ο φοροτεχνικός της ΠΑΕ, Δημήτρης Πανοζάχος τόνισε στη διάρκεια της χθεσινής γενικής συνέλευσης των μετόχων, που έγινε παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ, Ιάκωβου Αγγελίδη. «Αν λάβουμε υπόψη τον τελευταίο νόμο, αν καταβάλει κάποιος 10 εκατομμύρια και 20% είχε κλείσει με τα χρέη, τότε ήταν 20% τώρα με όσα ακούγονται θα είναι 10%. Με περίπου 13 εκατομμύρια ο ΠΑΟΚ καθαρίζει, και λέω περίπου γιατί δεν ξέρουμε ακόμα τα πάντα, με βάση τον παλιό νόμο το ποσό πρέπει να πληρωθεί εφάπαξ και όχι με δόσεις».

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε χθες την επέκταση του συμβολαίου με τον Στέλιο Πόζογλου έως το 2018.

Η κατρακύλα στον Αρη δεν έχει τελειωμό. Μετά το 0-0 με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, ο έφορος (και χρηματοδότης) του ποδοσφαιρικού τμήματος, Γιώργος Γαλανός απέλυσε τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, αλλά το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη δεν έκανε δεκτή την απόφαση. Χθες μέλος του γραφείου Τύπου του ποδοσφαιρικού τμήματος κατήγγειλε πως ο Καλαϊτζίδης του επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο (χαρτοκόπτη) και του προκάλεσε εκδορά! Για το συμβάν που έλαβε χώρα την περασμένη Τετάρτη κλήθηκε από την αστυνομία ο προπονητής του Αρη για να δώσει εξηγήσεις, ενώ με γραπτή του δήλωση διέψευσε το επεισόδιο, για το οποίο ο υπάλληλος του Αρη ισχυρίζεται ότι έχει πολλούς μάρτυρες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή