Tips για να μην φαίνεται το πρόσωπό σας κουρασμένο

Tips για να μην φαίνεται το πρόσωπό σας κουρασμένο

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε όλες εμάς έχει τύχει να βγούμε, να ξενυχτίσουμε, να περάσουμε καλά και γιατί όχι να πιούμε και λίγο παραπάνω. Ωστόσο,  τι συμβαίνει την επόμενη μέρα; H επόμενη μέρα μπορεί να είναι αμείλικτη, ωστόσο υπάρχουν μερικά  tips τα οποία θα μας βοηθήσουν να κρύψουμε το ξενύχτι από το πρόσωπό μας!

1.       Χρησιμοποιήστε  μόνο κρεμώδης υφές στο πρόσωπό σας. Δεν επιλέγετς καθόλου matte foundation ή lipstick.  Προτιμήστε υγρό make up για να μείνει λαμπερό το πρόσωπό σας κατά τη διάρκεια της ημέρας!

2.       Μία μεγάλη στρώση ενυδατικής κρέμας. Ο συνδυασμός ενυδατικής κρέμα και υγρού μακιγιάζ θα κρύψει τη ξηρή επιδερμίδα που δημιουργήθηκε από το χτεσινό ξενύχτι και θα το φωτίσει όπως πρέπει.

3.       Συνεχίζουμε με κρεμώδες ρουζ. Το κρεμώδες ρουζ θα κρύψει τα σημάδια κούρασης που έχουν απομείνει από το ξενύχτι.

4.       Βάλτε λευκό μολύβι στα μάτια. Θα φαίνεται σαν να έχετε κοιμηθεί 3-4  ώρες παραπάνω, αφού θα φωτίσει το βλέμμα σας και θα φαίνονται πιο έντονα τα μάτια.

5.       Φυσικά δεν ξεχνάτε ποτέ την κλασική αγαπημένη σας μάσκαρα. Θα ‘ανοίξει’ το βλέμμα σας και θα το φωτίσει.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή