Πρόσωπα: βραβείο ερμηνείας στον Θ. Πελεγρίνη

Πρόσωπα: βραβείο ερμηνείας στον Θ. Πελεγρίνη

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

.. Τρία βραβεία απέσπασε η ταινία του Δημήτρη Πιατά «Πανδημία» στο 7ο Φεστιβάλ Ελληνικών Ταινιών του Λονδίνου. Πιο συγκεκριμένα, στους συντελεστές του φιλμ, που προβλήθηκε σε πανευρωπαϊκή πρεμιέρα στις 16 Οκτωβρίου, απονεμήθηκαν τα βραβεία καλύτερης ταινίας μυθοπλασίας μεγάλου μήκους, καλύτερης σκηνοθεσίας και καλύτερης ερμηνείας για τον ηθοποιό του Θεοδόση Πελεγρίνη. Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στον χώρο των Westbourne Studios, στο Λονδίνο, παρουσία του Ελληνα πρέσβη.

… Αγνωστα πρόσωπα, απρόσμενα γεγονότα και άλλες εκπλήξεις θα εντοπίσουν οι φανατικοί αναγνώστες του G.R.R. Μartin στον πέμπτο κύκλο της τηλεοπτικής σειράς «Game of Thrones». Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ηθοποιός του «Lost» Adewale Akinnuoye-Agbaje θα ενσαρκώσει τον «Malko», έναν ήρωα που δεν εμφανίζεται σε κανένα από τα βιβλία. Aκόμα, ο Nikolaj Coster-Waldau ως Τζέιμι Λάνιστερ, θα κάνει ένα μεγάλο ταξίδι με στόχο αφενός να σώσει τη μικρή του ανιψιά, και αφετέρου να κρατήσει ζωντανό το ενδιαφέρον του κοινού, καθώς η πλοκή της ιστορίας γίνεται όλο και πιο σύνθετη.

…Με την ταινία «Fury» του Ντέιβιντ Αγιερ ολοκληρώθηκε την Κυριακή το λονδρέζικο κινηματογραφικό φεστιβάλ BFI. Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, το πολεμικό δράμα, με τον Μπραντ Πιτ στον ρόλο ενός Αμερικανού αξιωματικού που αναλαμβάνει να ηγηθεί μιας μυστικής αποστολής στο στρατόπεδο του εχθρού, κατέκτησε την πρώτη θέση στο box office, αποφέροντας στους δημιουργούς του 23,5 εκατ. δολάρια στο πρώτο Σαββατοκύριακο προβολής του.

… Χρυσός έγινε ο δίσκος των Scorpions «Live in Athens», που ηχογραφήθηκε ζωντανά κατά τη διάρκεια των ακουστικών συναυλιών τους στο θέατρο Λυκαβηττού στις 11, 12 και 13 Σεπτεμβρίου 2013. Εκτός από τα μέλη της μπάντας, Κlaus Meine, Rudolf Schenker, Matthias Jabs, Pawel Maciwoda και James Kottak, χρυσό δίσκο από τη διοίκηση της Sony Γερμανίας παρέλαβε και ο Ελληνας παραγωγός Τάσος Αλεξόπουλος, υπεύθυνος τόσο για τη διοργάνωση της συναυλίας όσο και την ηχογράφηση. Το «Live in Athens» είναι το πρώτο άλμπουμ της σειράς MTV Unplugged, που ηχογραφήθηκε σε υπαίθριο θέατρο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή