StartupBus: Αθήνα – Βιέννη με το λεωφορείο των επιχειρηματικών ευκαιριών

StartupBus: Αθήνα – Βιέννη με το λεωφορείο των επιχειρηματικών ευκαιριών

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον παγκόσμιο επιχειρηματικό χάρτη μπαίνει δυναμικά η Eλλάδα  με τη διοργάνωση του πρώτου επίσημου StartupΒus στην xώρα  μας, που θα λάβει χώρα στις 24, 25, 26, 27 και 28 Οκτωβρίου 2014 με ένα ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο το οποίο θα ταξιδέψει από την Αθήνα στην Βιέννη.

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός StartupBus EMEA, που βρίσκεται πίσω από το θεσμό του StartupBus Greece, έχει έδρα το San Fransisco και εμπνευστή Έλληνα τον Ηλία Μπιζάνη ο οποίος είχε προσωπικό όραμα να φέρει το StartupBus στην γενέτειρα του. Κάθε χρόνο προστίθενται στην ομάδα 200 νέα μέλη από την οργάνωση του διαγωνισμού στην Ευρώπη την Αμερική και σε άλλες ηπείρους, δημιουργώντας ένας παγκόσμιο κίνημα που προωθεί την επιχειρηματικότητα των νέων και ενθαρρύνει την πραγματοποίηση καινοτόμων ιδεών.

Στο ταξίδι θα επιβιβαστούν 25 επαγγελματίες κάθε ηλικίας με ταλέντο και δημιουργικότητα, που είναι έτοιμοι να δραστηριοποιηθούν στο χώρο των επιχειρήσεων και της τεχνολογίας. Μέσα από το StartupBus Greece, αποκτούν την ευκαιρία να δικτυωθούν, να μάθουν και να δημιουργήσουν, να εκθέσουν το δυναμισμό τους και να δουν τα πραγματικά αποτελέσματα των εγχειρημάτων τους μέσα σε 72 ώρες. 

Περισσότερες πληροφορίες καθώς και φωτογραφικό υλικό από το ταξίδι μας μπορείτε να δείτε στο Νetwix την  Τρίτη 4 Νοεμβρίου. 

Το StartupBus Greece διοργανώνουν οι Σταύρος Tσομπανίδης (Founder of Phee ), Γιαμαλής Κωνσταντίνος (Associate Marketing Manager at customedialabs) και Μαλαβιέζος Κωνσταντίνος (Founder of Syndesis) καθώς και ο Steven Beeckman.

Για περισσότερες πληροφορίες για την οργάνωση και τους χορηγούς μας, κάντε κλικ εδώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή