Συνάντηση Σαμαρά – Βενιζέλου την Τετάρτη στο Μαξίμου

Συνάντηση Σαμαρά – Βενιζέλου την Τετάρτη στο Μαξίμου

33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολοκληρώθηκε η ευρεία διυπουργική σύσκεψη, η οποία συνεκλήθη στο υπουργείο Οικονομικών. Στο επίκεντρο βρέθηκαν τα ζητήματα της ρύθμισης των «κόκκινων δανείων» και των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς ασφαλιστικά ταμεία και εφορία. Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός είχε συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών, στο Μέγαρο Μαξίμου. 

Στη σύσκεψη, συμμετείχαν οι υπουργοί Οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης, Ανάπτυξης, Νίκος Δένδιας, Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου, ο υπουργός αναπληρωτής Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο υφυπουργός Οικονομικών, Γιώργος Μαυραγάνης, η γενική γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Κατερίνα Σαββαϊδου και οι σύμβουλοι του πρωθυπουργού, Χρύσανθος Λαζαρίδης και Δημήτρης Πτωχός.

Συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου θα έχουν την Τετάρτη, στις έξι το απόγευμα, ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Ευάγγελος Βενιζέλος. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή