Συνέδριο για ανάπτυξη βιώσιμων κοινωνικών επιχειρήσεων

Συνέδριο για ανάπτυξη βιώσιμων κοινωνικών επιχειρήσεων

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι τάσεις, οι ευκαιρίες και οι προκλήσεις για την ανάπτυξη βιώσιμων κοινωνικών επιχειρήσεων είναι το θέμα του δεύτερου συνεδρίου «Επιχειρώντας Αλλιώς» που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014 στις 9 π.μ. στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση.

Το συνέδριο αποτελεί μία πρωτοβουλία του British Council Greece και της Αναπτυξιακής Σύμπραξης Πρόσβασις (στην οποία συμπράττουν η ΕΛΕΠΑΠ, η ΠΟΣΓΚΑμεΑ, η MENTORING Α.Ε. και το ΕΒΕΑ), με τη συνεργασία της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης Ενταξης «Αμφιτρίτη Κοιν.Σ.Επ.» και την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα. Στο πλαίσιο του Συνεδρίου, θα απονεμηθούν τα Βραβεία Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας Social Business Excellence Awards 2014, τα οποία συνδιοργανώνουν το British Council Greece και η Α.Σ. ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ με το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης/Enterprise Europe Network και τελούν υπό την αιγίδα του υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.

Το συνέδριο πλαισιώνεται από παράλληλο πρόγραμμα, με τρία θεματικά workshops σχετικά με την κοινωνική επιχειρηματικότητα, το οποίο θα φιλοξενηθεί στη Μικρή Σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών.

Η είσοδος στο συνέδριο είναι ελεύθερη. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.social-business-conference.gr ή να επικοινωνούν με την κ. Φάνη Μουστάκα στο τηλέφωνο 215-56.05.215.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή