Σύντομα

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΑΕΚ

Θετική εξέλιξη για το γήπεδο

Ενα ακόμη βήμα για την κατασκευή του νέου γηπέδου πραγματοποίησε χθες η ΑΕΚ, που εξασφάλισε την απαραίτητη άδεια από την Αρχαιολογική Υπηρεσία, προκειμένου να προχωρήσει σε ανασκαφές. Πλέον, απομένει η οικοδομική άδεια για να αρχίσουν τα έργα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Δημήτρης Ανάκογλου δεν προπονήθηκε ούτε χθες και δύσκολα θα προλάβει τον αγώνα της Παρασκευής στα Χανιά.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Με Μπαντιμπαγκά

Στη διάθεση του Στάικου Βεργέτη για τον αυριανό αγώνα με την Τότεναμ στο Λονδίνο, για την 3η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ, τέθηκε ο Μπαντιμπαγκά. Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή

ΑΡΗΣ

Επικράτηση Καλαϊτζίδη

Ο Α.Σ. Αρης επέλεξε να στηρίξει τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη και να κάνει δεκτή την παραίτηση του (εφόρου και χρηματοδότη) Γιώργου Γαλανού και μέσα από σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται πως οικονομικά η χρονιά θα βγει χωρίς πρόβλημα. Την ίδια ώρα, ο Γιώργος Γαλανός έχει προχωρήσει σε κάλεσμα φιλάθλων και οπαδών για να αποδείξει ότι έχει βάλει χρήματα στην ομάδα, σε μια τελευταία προσπάθεια να διατηρηθεί στη θέση του. Αν συμβεί αυτό, θα σημαίνει ότι ο Αρης θα ψάχνει για προπονητή.

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ

Ανακοίνωση των παικτών

Με ανακοίνωσή τους οι παίκτες της ομάδας της Ηλείας περιέγραψαν τη δραματική κατάσταση στην οποία βρίσκονται, όντας απλήρωτοι για αρκετούς μήνες. «Είμαστε σε δεινή θέση. Ζούμε με δανεικά, αλλά δεν υπάρχει, πλέον, δυνατότητα ούτε και γι’ αυτά. Εξαντλήσαμε τους δικούς μας και τους φίλους μας, περιθώρια αντοχής και ανοχή δεν υπάρχουν πια. Από κανέναν», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Κλήσεις για προετοιμασία

Ο προπονητής της εθνικής ομάδας χάντμπολ ανδρών, Γιώργος Κρανάκης, κάλεσε για προετοιμασία 22 αθλητές. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την Κύπρο στην Πάτρα (30/10) για το Euro 2018.

ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ

Δράση στον Μαραθώνα

Διεθνή αγώνα, τα «Τύμβια», θα διοργανώσει αυτό το Σαββατοκύριακο (25-26/10) η ελληνική τοξοβολία, στο Δημοτικό Στάδιο του Μαραθώνα, στην εκκίνηση του Μαραθωνίου Δρόμου. Θα πάρουν μέρος οι κορυφαίοι Ελληνες τοξότες και η εθνική ομάδα της Κύπρου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή