Μοντέρνα sneakers για stylish εμφανίσεις

Μοντέρνα sneakers για stylish εμφανίσεις

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα sneakers αποτελούν μία άνετη επιλογή για τα καθημερινά σας looks και μπορείτε να τα φορέσετε όλες τις ώρες της μέρας με τζιν, φορέματα αλλά και με τις φούστες σας.

Αν θέλετε να πετύχετε ένα μοντέρνο street σύνολο για την πρωινή σας βόλτα, δοκιμάστε να τα φορέσετε με ένα υφασμάτινο παντελόνι ανδρικού τύπου και ένα φούτερ με prints. Φυσικά, μία μονόχρωμη ή denim backpack θα ολοκλήρωσει το look σας.

Για το απόγευμα διαλέξτε ένα ασπρόμαυρο ζευγάρι και συνδυάστε το με ένα μικρό μαύρο φόρεμα σε αθλητική γραμμή ή ένα άνετο shirt dress. Συμπληρώστε την εμφάνισή σας με ένα χρωματιστό clutch και μία μακριά ζακέτα.

Φυσικά, μπορείτε να φορέσετε τα sneakers σας και το βράδυ με δερμάτινη mini φούστα κι ένα printed πουκάμισο που θα κλείνει μέχρι πάνω. Πρόοσθέστε ένα statement κολιέ ή ένα ζευγάρι μακριά σκουλαρίκια αν πιάσετε τα μαλλιά σας ψηλά για να πετύχετε ένα απολύτως στιλάτο σύνολο.

Μοντέρνα sneakers για stylish εμφανίσεις-1

Bensimon 47 Ευρώ

Μοντέρνα sneakers για stylish εμφανίσεις-2

Keds 64,29 Ευρώ

Μοντέρνα sneakers για stylish εμφανίσεις-3

Vans 75 Ευρώ

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή