Ε.Ε.: Χριστιανοδημοκράτες, Σοσιαλιστές και Φιλελεύθεροι θα υπερψηφίσουν την επιτροπή Γιούνκερ

Ε.Ε.: Χριστιανοδημοκράτες, Σοσιαλιστές και Φιλελεύθεροι θα υπερψηφίσουν την επιτροπή Γιούνκερ

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι επικεφαλής των πολιτικών ομάδων των Χριστιανοδημοκρατών, των Σοσιαλιστών και των Φιλελευθέρων τάχθηκαν υπέρ της έγκρισης της σύνθεσης νέας Επιτροπής υπό τον Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, κατά τη διάρκεια ομιλιών τους ενόψει της τελικής ψηφορορίας στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου στις 12:15 τοπική ώρα.

Με δηλώσεις τους στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου οι εκπρόσωποι των μεγάλων πολιτικών ομάδων (Χριστιανοδημοκράτες, Σοσιαλιστές, Φιλελεύθεροι), διαβεβαίωσαν ότι θα υπερψηφίσουν την νέα Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το πρόγραμμά της που παρουσίασε νωρίτερα ο εκλεγείς στην θέση του προέδρου της Κομισιόν Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.

Αντίθετα, οι εκπρόσωποι των Ομάδων των Πρασίνων και της Ενωτικής Αριστεράς, δήλωσαν ότι θα καταψηφίσουν την νέα Κομισιόν και το νέο πρόγραμμα της ενώ, ο εκπρόσωπος της Ομάδας των Ευρωπαίων Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών δήλωσε ότι οι ευρωβουλευτές της ομάδας του θα απόσχουν από την ψηφοφορία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή