Νέο concept store PANDORA στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη

Νέο concept store PANDORA στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη

2' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα νέο concept store PANDORA άνοιξε στα μέσα Οκτωβρίου τις πύλες του στη Θεσσαλονίκη,  στο Mediterranean Cosmos, στο μεγαλύτερο εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο της βόρειας Ελλάδας. Λίγο πριν την έναρξη των χριστουγεννιάτικων αγορών, το νέο concept store PANDORA  θα δώσει σίγουρα όμορφες και ιδιαίτερες ιδέες για δώρα!

«Το νέο PANDORA concept store στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη αποτελεί για εμάς ένα ακόμη βήμα στη σταθερά ανοδική πορεία του brand, ακολουθώντας την παγκόσμια επιτυχία! Είμαστε σίγουροι ότι θα γνωρίσει την ανταπόκριση των φίλων του κοσμήματος στη Θεσσαλονίκη και γενικότερα στη Βόρεια Ελλάδα, ενώ το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει το ιδιαίτερο concept και τη συλλεκτική αξία των κοσμημάτων PANDORA», δήλωσε η κα Άννα Μαραγκουδάκη, εμπορική διευθύντρια της PANDORA Jewelry Hellas.

Η ομάδα που επανδρώνει τα κατάστημα PANDORA αποτελείται από νέους ανθρώπους, ενημερωμένους για τις τάσεις της μόδας, με όρεξη, αγάπη γι’ αυτό που κάνουν, ομαδικό πνεύμα, ανεξάντλητη διάθεση εξυπηρέτησης του κοινού, ενώ πάνω από όλα αγαπά τα ιδιαίτερα κοσμήματα PANDORA.

Tα ξεχωριστά κοσμήματα PANDORA είναι δημιουργίες υψηλής ποιότητας και αισθητικής για ξεχωριστές περιστάσεις. Σχεδιάζονται στη Δανία και κατασκευάζονται από χρυσό 14 καρατίων, ασήμι 925 ύψιστης ποιότητας, χειροποίητα murano, ημιπολύτιμους λίθους άριστης ποιότητας και χειροποίητες λεπτομέρειες που αναδεικνύουν τη μοναδικότητα κάθε γυναίκας, ενώ αποτελούν ένα ανεκτίμητο δώρο για κάθε περίσταση.

Στο νέο concept store βρίσκει κανείς όλη την γκάμα των κοσμημάτων PANDORA που περιλαμβάνει βραχιόλια, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, κολιέ και μενταγιόν, ενώ συνεχώς προστίθενται στη συλλογή και νέα κομμάτια, δίνοντας ακόμη περισσότερες αξέχαστες στιγμές, αποτελώντας το ιδανικό δώρο για κάθε γυναίκα και κάθε περίσταση.

Η PANDORA δεν είναι μία ακόμη εταιρεία που σχεδιάζει κοσμήματα. Πρόκειται για κοσμήματα που έχουν μία ιστορία και ένα ολόκληρο concept, ενώ στόχο έχουν πέρα από το να αποτελέσουν ένα ακόμη αντικείμενο μόδας, να γίνουν κυρίως ένα συλλεκτικό κομμάτι, προσωπικό για κάθε έναν που το φοράει. Κάθε κόσμημα PANDORA αφηγείται τη μοναδική ιστορία του ατόμου που το φοράει μέσα από τα charms (σύμβολα) που κοσμούν τα βραχιόλια και μενταγιόν. Τα πολυάριθμα charms συμβολίζουν προσωπικές μοναδικές στιγμές, αγαπημένες συνήθειες ή ορόσημα. Κάθε γυναίκα μπορεί να δημιουργήσει το δικό της προσωπικό βραχιόλι και μέσα από τα συλλεκτικά charms να διηγηθεί τη δική της προσωπική ιστορία. Οφείλει λοιπόν κάθε γυναίκα να έχει μία συλλογή κοσμημάτων PANDORA «κρατώντας τις μοναδικές της στιγμές για πάντα».

Τα κοσμήματα PANDORA εκπληρώνουν την περιβαλλοντική ευθύνη της εταιρείας, αφού όλα τα πολύτιμα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των κοσμημάτων, προέρχονται από αξιόπιστες και ελεγμένες πηγές.

Περισσότερες πληροφορίες για την πλούσια συλλογή κοσμημάτων PANDORA θα βρείτε στο www.pandora.net και στη σελίδα PΑΝDORAGreece  στο Facebook www.facebook.com/PandoraGreece ή για τις online αγορές σας στο www.pandorashop.gr. Τα κοσμήματα PANDORA πωλούνται σε 71 καταστήματα στην Ελλάδα. Βρείτε ένα κατάστημα κοντά σας από τον χάρτη που διατίθεται μέσα από το http://www.pandora.net/el-gr/stores

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή