Ελληνική application Νο 2 στις εκπαιδευτικές εφαρμογές του App Store

Ελληνική application Νο 2 στις εκπαιδευτικές εφαρμογές του App Store

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρωτοφανή απήχηση γνώρισε η εκπαιδευτική εφαρμογή Thinkrolls που λάνσαρε η ελληνική εταιρεία Αvokiddo. Έτσι, μέσα σε λίγες ημέρες από την κυκλοφορία της, η application κατέκτησε τη 2η θέση στην κατηγορία των εκπαιδευτικών εφαρμογών του App Store, ενώ επίσης "σκαρφάλωσε" στην 3η θέση των εφαρμογών για παιδιά.

Εντυπωσιακή είναι επίσης η επίδοσή της στο σύνολο των application που υπάρχουν στο αμερικανικό App Store, καθώς βρίσκεται στην 16η θέση ανάμεσα σε 1,2 εκατομμύρια apps.

Η εφαρμογή προωθείται και στην κεντρική σελίδα (home page) του Αμερικάνικου App Store, στα 'Best New Apps' καθώς και στα App Store όλων των χωρών ανά τον κόσμο (Επιπλέον σε top banners στην κατηγορία Kids και 5 & Under στη Αμερική, ολόκληρη την Ευρώπη, Ασία, Καναδά και Αυστραλία).

Το Thinkrolls είναι η τέταρτη application που ανέπτυξε η Αvokiddo, μέσα στα δύο χρόνια της λειτουργίας της. Η εταιρεία ειδικεύεται στη δημιουργία εκπαιδευτικού λογισμικού  για παιδιά ηλικίας 3-9.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή