Δοκιμασία για Παναθηναϊκό κόντρα στην επικίνδυνη Μπάγερν

Δοκιμασία για Παναθηναϊκό κόντρα στην επικίνδυνη Μπάγερν

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πρώτη, εκτός έδρας δοκιμασία του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα, τον φέρνει σήμερα (21.45, ΝΕΡΙΤ) αντιμέτωπο με τη φιλόδοξη Μπάγερν Μονάχου που θέτει υποψηφιότητα πρόκρισης, κυρίως, από τα αποτελέσματα που θα έχει στη δυνατή έδρα της, το «Αούντι Ντομ». Οι «πράσινοι» έχοντας ανακτήσει την πληρότητά τους, με εξαίρεση τον Νέλσον, δηλώνουν έτοιμοι και συγκεντρωμένοι στη δύσκολη αποστολή τους για να διευρύνουν τις νίκες τους σε Ελλάδα και Ευρώπη. Στον ίδιο όμιλο θα παίξουν Τουρόφ – Φενέρ και Αρμάνι – Μπαρτσελόνα.

• Η προέλαση του ΠΑΟΚ στο Γιούρο Καπ συνεχίστηκε στη 2η αγωνιστική με τη νίκη επί της Ζιελόνα Γκόρα (85-66, Σαλούστρος 17π., Λάνγκφορντ 12π., Βον 12π.).

• Ως απαράδεκτη απορρίφθηκε από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ, η ένσταση που είχε καταθέσει ο Ολυμπιακός στο φύλλο αγώνος του προημιτελικού με τον Παναθηναϊκό και ζητούσε την κατακύρωση του αγώνα, λόγω της εισόδου του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ, παρά την απαγόρευση που του έχει επιβληθεί. Ο Ολυμπιακός αναμένει και την απόφαση για την καταγγελία που έκανε με το ίδιο αίτημα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή