Ξεχωριστές βραδιές στο Versus Club

Ξεχωριστές βραδιές στο Versus Club

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάθε Τετάρτη έχει ταξίδι!

Τα υψίπεδα του Περού, τις Ανδεις, τον αρχαίο πολιτισμό των Ινκα, τις μυστηριώδεις γραμμές της Νάσκα και τα πλωτά χωριά της λίμνης Τιτικάκα γνώρισαν μέσα από το λόγο της δημοσιογράφου Κατερίνας Αντωνοπούλου όσοι παρευρέθηκαν πριν από λίγες ημέρες στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Versus Club.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Σε πρώτο πλάνο» (ΑΝΤ1) ταξίδεψε με τον ταξιδιωτικό οργανισμό Versus Travel στο Περού για γυρίσματα και έπειτα συμμετείχε στις «ταξιδιωτικές αποδράσεις της Τετάρτης», που οργανώνονται κάθε εβδομάδα στη δημοφιλή πλέον λέσχη Versus Club, που δημιούργησε ο Ευάγγελος Κατσιμίχας – ιδιοκτήτης του Versus Travel.

Εικόνες, μουσικές και γεύσεις από όλο τον πλανήτη διανθίζουν το πρόγραμμα κάθε βραδιάς. Σημαντικοί εισηγητές από το χώρο των τεχνών, των επιστημών και των γραμμάτων, αλλά και ποιητές, συγγραφείς και δημοσιογράφοι μοιράζονται στον φιλόξενο χώρο της λέσχης σκέψεις, γνώσεις και ιδέες. Η συμμετοχή στις εκδηλώσεις του Versus Club είναι δωρεάν. Για την εγγραφή σας επικοινωνήστε στο Τ/210-41.01.601.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή