Στ. Θεοδωράκης: Τα κόμματα δεν έχουν καμία δουλειά στα πανεπιστήμια

Στ. Θεοδωράκης: Τα κόμματα δεν έχουν καμία δουλειά στα πανεπιστήμια

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Για το Ποτάμι είναι ξεκάθαρο, θέλουμε να φυλάσσονται τα πανεπιστήμια. Και πρέπει να βρίσκουν τα πανεπιστήμια -όχι το κράτος- τον τρόπο να φυλάσσονται», τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο κ. Θεοδωράκης επανέλαβε τη θέση του ότι «τα κόμματα το 2014 δεν έχουν καμία δουλειά στα πανεπιστήμια», ενώ σε ερώτηση αν το Ποτάμι τάσσεται εναντίον του συστήματος, απάντησε ότι «εμείς θεωρούμε μεγάλο πρόβλημα της χώρας το παλιό κομματικό σύστημα».

Τέλος, ο επικεφαλής του Ποταμιού αναφέρθηκε σε διαδόσεις που παραποιούν τις θέσεις του κόμματος, ενώ σχετικά με το θέμα που δημιουργήθηκε γύρω από την επικείμενη συνάντησή με τον Αλέξη Τσίπρα, υποστήριξε:

«Είχα ξεκαθαρίσει εξαρχής ότι έχω μια εθνική πρόταση την οποία θέλω να υποβάλω στους δύο ηγέτες που διεκδικούν την εξουσία. Το Ποτάμι έχει μια δική του πρόταση για την κοινωνία και αυτή την πρόταση θα υπερασπιστεί είτε με τον Σαμαρά, είτε με τον Τσίπρα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή