Η Aegean Airlines προσφέρει 500.000 εισιτήρια από 24 ευρώ

Η Aegean Airlines προσφέρει 500.000 εισιτήρια από 24 ευρώ

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα πρώτα της γενέθλια γιορτάζει η Aegean Airlines που πετά εδώ και ένα χρόνο μαζί με την Olympic Air, ρίχνοντας στην αγορά εκπτωτικά εισιτήρια. Η πρώτη επέτειος της εξαγοράς της Olympic Air από την Aegean Airlines τη βρίσκει ιδιαίτερα δυναμωμένη με σημαντική ενίσχυση της επιβατικής κίνησης, η οποία επηρέασε θετικά και τη συνολική κίνηση του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών. Σε πρόσφατες δηλώσεις του, μάλιστα, ο γενικός διευθυντής του ΔΑΑ έδωσε μεγάλη έμφαση στην επέκταση της δραστηριότητας της Aegean Airlines μετά την εξαγορά της Olympic Air, η οποία έχει συνεισφέρει σε μεγάλο βαθμό στην ανάκαμψη της κίνησης που παρατηρείται φέτος στο «Ελ. Βενιζέλος», όπως σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η Aegean Airlines προσφέρει στους επιβάτες της 500.000 εισιτήρια για πτήσεις εσωτερικού με τιμή από 24 ευρώ για πτήσεις προς την Αθήνα και από 37 ευρώ για πτήσεις από την Αθήνα. Σημειώνεται ότι η διαφορά στο κόστος επηρεάζεται από τα ακριβότερα τέλη χρήσης του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών σε σχέση με τα περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας. Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις εισιτηρίων από 23 Οκτωβρίου έως 2 Νοεμβρίου 2014 και αφορά πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από τις 15 Νοεμβρίου 2014 έως τις 30 Ιουνίου 2015 για όλο το δίκτυο εσωτερικού της Aegean Airlines και της Olympic Air.

Παράλληλα, η εταιρεία παρουσιάζει τη νέα της προσφορά για τους κατόχους των καρτών Blue και Gold του προγράμματος Miles & Bonus. Συγκεκριμένα, η Aegean προσφέρει έκπτωση 25% για εξαργύρωση μιλίων σε εισιτήρια εσωτερικού για κρατήσεις από 23 Οκτωβρίου έως 2 Νοεμβρίου 2014 και για πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από την 1η Νοεμβρίου 2014 έως τις 20 Μαρτίου 2015.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή