Τα πιο κομψά layered looks της σεζόν

Τα πιο κομψά layered looks της σεζόν

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το layered look είναι ιδανικό για το φθινόπωρο. Ακόμα κι αν η μέρα ξεκινήσει με κρύο και μετά η θερμοκρασία ανέβει, θα είστε πάντα προετοιμασμένη. Ένα λεπτό φούτερ ή ένα πουκάμισο με μία ζακέτα μπορεί να λύσει το πρόβλημα χωρίς να κάνετε εκπτώσεις στο στιλ! Δημιουργήστε έξυπνα, layered σύνολα για να είστε πάντα κομψή και περιποιημένη ανεξαρτήτως καιρού.

Συνδυάστε εύκολα τα βασικά σας κομμάτια και προσθέστε τα σωστά αξεσουάρ που θα κάνουν πιο ενδιαφέροντα τα look σας.

1. Αθλητικό σύνολο με βαμβακερό παντελόνι.

Συνδυάστε το με το αγαπημένο σας t-shirt, προσθέστε ένα πουλόβερ κι ένα αμάνικο bomber jacket για τις πιο κρύες μέρες. Ολοκληρώστε το look σας με ένα ζευγάρι λευκά sneakers και μία backpack.

2. Κομψό και θηλυκό look με rock πινελιές.

Φορέστε τη midi φούστα σας με τζιν πουκάμισο κι ένα ελαφρύ πουλόβερ, ενώ για πανωφόρι προτιμήστε ένα δερμάτινο jacket που θα κάνει τη διαφορά. Συμπληρώστε την εμφάνισή σας με ένα μαύρο καπέλο και τα αγαπημένα σας ψηλοτάκουνα ankle boots.

3. Μοντέρνο black and white σύνολο με ολόσωμη φόρμα.

Διαλέξτε μία denim jumpsuit σε μαύρο χρώμα και συνδυάστε τη με ένα λευκό μακρυμάνικο μπλουζάκι και την ασπρόμαυρη κάπα σας. Προσθέστε ένα oversized κασκόλ ή φουλάρι για μία ξεχωριστή εμφάνιση για πρωί και απόγευμα.

4. Άνετο street look με το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι.

Το τζιν σας παντελόνι πρωταγωνιστεί για άλλη μια φορά στις εμφανίσεις σας και σας βοηθάει να πετύχετε ένα στιλάτο layered look. Συνδυάστετο με λευκό t-shirt με στάμπα, καρό πουκάμισο και τη μακριά cozy ζακέτα σας. Αν θέλετε, βέβαια, μπορείτε να προσθέσετε και την καμπαρντίνα σας. Ολοκληρώστε την εμφάνιση με ένα ζευγάρι χρωματιστές μπαλαρίνες κι ένα κομψό τσαντάκι ώμου.

Τα πιο κομψά layered looks της σεζόν-1

 

Sisley 39,95 Ευρώ

Τα πιο κομψά layered looks της σεζόν-2

Diane Von Furstenberg 175 Ευρώ

 

Τα πιο κομψά layered looks της σεζόν-3

American Vintage 90 Ευρώ

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή