Ο Αργύρης Ντινόπουλος απαντά στις κατηγορίες για τις οφειλές προς τον ΕΔΟΕΑΠ

Ο Αργύρης Ντινόπουλος απαντά στις κατηγορίες για τις οφειλές προς τον ΕΔΟΕΑΠ

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οφειλές προς το Ταμείο Υγείας των δημοσιογράφων (ΕΔΟΕΑΠ) έχει ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος, ο οποίος αναγνωρίζει την ύπαρξή τους, σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση του διοικητικού συμβουλίου του ασφαλιστικού οργανισμού. Οπως αναφέρει η ανακοίνωση, ο κ. Αργύρης Ντινόπουλος ουδέποτε, από το 2009, κατέβαλε ασφάλιστρα, αν και έκανε χρήση των υπηρεσιών και παροχών του ΕΔΟΕΑΠ, ενώ φέρεται να κατέθεσε αίτημα, το καλοκαίρι του 2013, προκειμένου ο υπολογισμός των οφειλομένων να γίνει με τους ευνοϊκούς όρους που προβλέπονται για άνεργους δημοσιογράφους.

Ο κ. Αργ. Ντινόπουλος αρνείται τους ισχυρισμούς του Ταμείου και κάνει λόγο για σκευωρία και επιχείρηση διασυρμού του από συγκεκριμένη εφημερίδα (Εφημερίδα των Συντακτών) και τον ΣΥΡΙΖΑ, παρότι η απόφαση του Δ.Σ. ήταν ομόφωνη. Το Μαξίμου φέρεται να ήταν ενήμερο για την εκκρεμότητα και ο εκνευρισμός και το βαρύ κλίμα ήταν αισθητά για τον κ. Αργ. Ντινόπουλο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή