«Ψαλίδισε» τις ελπίδες του ΠΑΟΚ η Φιορεντίνα

«Ψαλίδισε» τις ελπίδες του ΠΑΟΚ η Φιορεντίνα

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Τη δεύτερη ήττα του υπέστη ο ΠΑΟΚ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και πρώτη μέσα στην Τούμπα. Η Φιορεντίνα τον κέρδισε με σκορ 1-0, αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε στο πρώτο ημίχρονο με γκολ του Βάργκας στο 38΄, παρουσία 20.000 και πλέον φιλάθλων του «Δικεφάλου» στις κερκίδες. Οι Ιταλοί προσαρμόστηκαν πολύ καλά στις συνθήκες του αγώνα και της Τούμπας. Με δεδομένη την ποιότητά τους ως ομάδα, έλεγξαν τον ρυθμό και εκμεταλλεύτηκαν τα λίγα λάθη που έκανε ο ΠΑΟΚ. Σε ένα από αυτά στο 38΄ ο Βάργκας από ασίστ του Μπερνατέσκι σούταρε, νικήθηκε από τον Γλύκο, αλλά πήρε το ριμπάουντ και δεν αστόχησε δεύτερη φορά. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αντιδράσει, είχε μια καλή στιγμή λίγο πριν από το τέλος του ημιχρόνου με σουτ του Αθανασιάδη που απέκρουσε ο Ταταρουσάνου, ενώ απείλησε τον Ρουμάνο πορτιέρο και στο 50΄ πάλι με τον αρχηγό του, χωρίς όμως και πάλι να έχει ουσιαστικό αποτέλεσμα η προσπάθεια.

Οι Ιταλοί παίζοντας κυρίως με αντεπιθέσεις απείλησαν στο 63΄ με τον Βάργκας ξανά, αλλά το σουτ που επιχείρησε ο επιθετικός της Φιορεντίνα βρήκε στο δοκάρι.

Οι παίκτες του Αναστασιάδη προσπάθησαν μέχρι τέλους για την ισοφάριση. Στο 85΄ απείλησαν τη Φιορεντίνα με σέντρα σουτ του Ρατς και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων από σέντρα του Ρουμάνου, αρχικά ο Κατσικάς με κεφαλιά και εν συνεχεία ο Αθανασιάδης με τον ίδιο τρόπο απείλησαν τους Ιταλούς, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας (11΄ Κίτσιου), Βίτορ, Κατσικάς, Ρατς, Κάτσε, Τζιόλης, Τσανδάρης, Σαλπιγγίδης, Περέιρα (54΄ Γκολάσα), Σαλπιγγίδης (81΄ Παπαδόπουλος).

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Ταταρουσάνου, Ρίτσαρντς, Τόμοβιτς, Μπασάντα, Πασκουάλ, Μπάντελι, Κούρτιτς, Μπόρχα Βαλέρο (67΄ Λατσάρι), Ιιτσιτς (78΄ Μαρίν), Βάργκας, Μπερναντέσκι (57΄ Κουαδράδο).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή