Κέρδισε εμπειρίες ο Αστέρας παρά το 5-1

Κέρδισε εμπειρίες ο Αστέρας παρά το 5-1

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν φοβήθηκε την Τότεναμ στη χθεσινή αναμέτρηση στο Λονδίνο. Τη σεβάστηκε ίσως περισσότερο από ό,τι έπρεπε, δεν πίστεψε στο θετικό αποτέλεσμα και επιστρέφει έχοντας αποχαιρετήσει την πρώτη θέση του ομίλου μετά τη βαριά ήττα με 5-1. Η ομάδα του Βόρειου Λονδίνου έφτασε στη νίκη στηριζόμενη στην ατομική ποιότητα των παικτών της και, χάρη στην εμπειρία της, κατάφερε να διαχειριστεί με επιτυχία τις δύσκολες καταστάσεις που δημιούργησαν οι Αρκάδες.

Το γκολ του Κέιν στο 13΄ δεν επηρέασε τους παίκτες του Αστέρα οι οποίοι βρήκαν τους τρόπους προκειμένου να δημιουργήσουν αξιόλογες ευκαιρίες. Η κακή λειτουργία στο κέντρο της άμυνας των γηπεδούχων έφερε την πρώτη καλή στιγμή στο 19΄, αλλά ο Γιορίς πρόλαβε τον Τσοκάνη στην κάθετη του Ρόλε. Ο Γάλλος τερματοφύλακας αντέδρασε σωστά και στο 29΄ στην πολύ καλή στιγμή του Αστέρα με τον Πάρα, και στην επόμενη φάση ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ του Λαμέλα έδωσε πρόωρο τέλος στην αναμέτρηση. Οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν να εγκαταλείπουν την προσπάθεια και όποτε δημιουργούσαν κάτι καλό ο Γιορίς δεν τους επέτρεπε να πανηγυρίσουν.

Οι Λονδρέζοι πήραν προβάδισμα τριών τερμάτων στο 66΄ με τον Λαμέλα και στη συνέχεια ο Κέιν με δύο προσωπικά γκολ (75΄ και 81΄) ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0. Ο πρώτος σκόρερ της Τότεναμ πήρε θέση κάτω από τα δοκάρια στο 88΄ λόγω της αποβολής του Γιορίς, η μπάλα του έφυγε μέσα από τα χέρια στο φάουλ του Μπαράλες και ο Αστέρας κατάφερε να πανηγυρίσει το «γκολ της τιμής».

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Φερτόγκεν, Ντιέρ, Φάτζιο, Ντέιβις, Λαμέλα (76΄ Ερικσεν), Τάουνσεντ (83΄ Λένον), Ντεμπελέ, Καπουέ, Αντεμπαγιόρ (76΄ Τσαντλί), Κέιν.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Κοσίτσκι, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Λούι, Μουνάφο, Ουσέρο, Ρόλε (73΄ Μπαράλες), Ζησόπουλος, Τσοκάνης, Μάσα (81΄ Μπακασέτας), Πάρα (80΄ Φερνάντεζ).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή