Νέα καταστήματα σε Αθήνα και Άρτα από την ΑΒ Βασιλόπουλος

Νέα καταστήματα σε Αθήνα και Άρτα από την ΑΒ Βασιλόπουλος

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τρία νέα καταστήματα σε Πειραιά, Αργυρούπολη και Αρτα, τα οποία άρχισαν να λειτουργούν τις τελευταίες εβδομάδες, συνέχισε την επενδυτική της δραστηριότητα η ΑΒ Βασιλόπουλος. Ειδικότερα, από τις 30 Σεπτεμβρίου λειτουργεί στην περιοχή της Κοκκινιάς και συγκεκριμένα στην οδό 25ης Μαρτίου και Μουρούζη νέο ΑΒ, το οποίο διαθέτει 900 τ.μ. χώρο πώλησης σε ένα επίπεδο, έξι ταμεία, 35 θέσεις στάθμευσης και απασχολεί 42 άτομα προσωπικό.

Το καινούργιο «AB Βασιλόπουλος και του πουλιού το γάλα» στην περιοχή της Αργυρούπολης εγκαινιάστηκε την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου. Βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αργυρουπόλεως 63 και Πίνδου, διαθέτει χώρο πώλησης 1.580 τ.μ. σε δύο επίπεδα και εννέα ταμεία. Το κατάστημα διαθέτει 50 θέσεις στάθμευσης και απασχολεί 60 άτομα προσωπικό. Το τρίτο κατάστημα βρίσκεται στην Αρτα και συγκεκριμένα στον κόμβο Ιονίας Οδού, στον Αγιο Δημήτριο. Αποτελεί το δεύτερο ΑΒ κατάστημα στην περιοχή και άνοιξε για τους καταναλωτές την Τρίτη 21 Οκτωβρίου. Διαθέτει 1.100 τ.μ. χώρο πώλησης, σε ένα επίπεδο, έξι ταμεία, 140 θέσεις parking και απασχολεί 49 άτομα προσωπικό.

Συνολικά μέσα στο 2014 η ΑΒ πραγματοποίησε επενδύσεις ύψους 80 εκατ. ευρώ, οι οποίες αφορούν κυρίως τη δημιουργία 20 νέων εταιρικών καταστημάτων, 9 καταστημάτων που λειτουργούν με το σύστημα της δικαιόχρησης (franchising), ενώ ανακαινίστηκαν περί τα 10 καταστήματα. Το 2015 η εταιρεία προγραμματίζει επενδύσεις ύψους 100 εκατ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή