ΚΚΕ: Oι πολίτες δεν έχουν να πληρώσουν

ΚΚΕ: Oι πολίτες δεν έχουν να πληρώσουν

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απόλυτα εισπρακτική λογική διακρίνει το ΚΚΕ στην τροπολογία της κυβέρνησης για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, η οποία, κατά τον Περισσό, «δεν αφορά την πραγματική ανακούφιση του λαού, αλλά να εισπραχθούν, με κάθε τρόπο, οι οφειλές λαϊκών οικογενειών προς την εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία, οι οποίες έχουν διογκωθεί εξαιτίας των αβάσταχτων και άδικων φόρων, της ανέχειας και της ανεργίας». Το ΚΚΕ επισημαίνει ότι το πρόβλημα δεν είναι ο αριθμός των δόσεων, αλλά ότι οι πολίτες δεν έχουν να πληρώσουν.

Στην ανακοίνωση του ΚΚΕ για το θέμα, εξαπολύεται επίθεση και κατά του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς επισημαίνεται ότι και η πρόταση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι παρόμοια, γεγονός που αποδεικνύει ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ «αναγνωρίζει τα “μνημονιακά” χαράτσια και τα άλλα χρέη και καλεί τον λαό να τα πληρώσει».

Εν τω μεταξύ, σήμερα ολοκληρώνεται η επίσκεψη αντιπροσωπείας του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον γ.γ. Δημήτρη Κουτσούμπα, στην Κούβα, στο πλαίσιο της οποίας έγιναν συναντήσεις με στελέχη του εκεί κομμουνιστικού κόμματος και της κουβανικής κυβέρνησης. Χθες, η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε τη Λατινοαμερικανική Σχολή Ιατρικής, που εκπαιδεύει εντελώς δωρεάν φοιτητές από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή