5 προϊόντα ομορφιάς που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σας

5 προϊόντα ομορφιάς που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σας

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι κάποια προϊόντα ομορφιάς τα οποία δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σας αν θέλετε να έχετε πάντα μια όμορφη, λαμπερή επιδερμίδα. Μια καλή ενυδατική κρέμα προσώπου ή μια αντηλιακή κρέμα, ένα κραγιόν, το άρωμά σας, σκιές για τα μάτια και ένα body lotion είναι απαραίτητα για την καθημερινή περιποίηση αλλά και το μακιγιάζ σας.

Πρόσωπο: Επενδύστε σε μία καλή κρέμα προσώπου που θα σας προσφέρει ενυδάτωση και προστασία ή αντιγηραντική δράση. Πριν διαλέξετε τη κρέμα φροντίστε να ρωτήσετε τον δερματολόγο ή τον φαρμακοποιό σας, ώστε να σας προτείνουν την καλύτερη για το τύπο του δέρματός σας.

Σκιές: Ήρθε η ώρα να ξεχάσετε μια και καλή τις ματ υφές και να παίξετε με ιριδίζουσες υφές, κρεμώδης, μεταλλικές ή ακόμη και με highlighters για να έχετε πάντα ένα μαγνητικό βλέμμα.

Κραγιόν:Το μπορντό κραγιόν φορέθηκε πολύ πέρσι το χειμώνα και φαίνεται πως αποτελεί καυτή τάση και αυτή τη σεζόν. Προτιμήστε το για τις βραδινές σας κυρίως εμφανίσεις και μην ξεχάσετε να φορέσεις μολύβι χειλιών ώστε να διαρκέσει περισσότερο.

Φροντίδα σώματος: Ένα body lotion ή ένα body oil θα προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα σας μετά από το μπάνιο.

Άρωμα:  Προτιμήστε ένα φρουτώδες άρωμα  που θα σας χαρίσει μια δόση φρεσκάδας και θα τραβήξει την προσοχή λόγω της ιδιαίτερης μυρωδιάς των φρούτων. Τα εξωτικά φρούτα, τα ιδιαίτερα άνθη και τα ζαχαρωτά είναι τα βασικά συστατικά που θα βρείτε σε ένα μπουκαλάκι αρώματος!

5 προϊόντα ομορφιάς που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σας-1

La Prairie Energizing Body Spray 68,04 Ευρώ

 

5 προϊόντα ομορφιάς που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σας-2

Άρωμα Chanel 100 Ευρώ

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή