Ωθηση στον Ολυμπιακό, «ύμνοι» για Ρομπέρτο

Ωθηση στον Ολυμπιακό, «ύμνοι» για Ρομπέρτο

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η νίκη επί της Γιουβέντους είναι ένας ακόμη κρίκος στην αλυσίδα των συνεχόμενων εντός έδρας επιτυχιών του Ολυμπιακού στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης. Μάλιστα, επί των ημερών του Μίτσελ, οι «ερυθρόλευκοι» επικρατούν των πρωταθλητών των προηγμένων ποδοσφαιρικά χωρών. Διότι πριν από τη νίκη επί της πρωταθλήτριας Ιταλίας, η ομάδα του Πειραιά είχε κυριαρχήσει των πρωταθλητών Ισπανίας και Αγγλίας, Ατλέτικο Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντίστοιχα. Μάλιστα, το σερί των πέντε επιτυχιών ξεκίνησε με το τρίποντο που πήρε στον αγώνα με τη φιναλίστ του Γιουρόπα Λιγκ, Μπενφίκα και την πρωταθλήτρια Βελγίου, Αντερλεχτ κατά τη διάρκεια της περσινής φάσης των ομίλων. Παρεμπιπτόντως, ο Ρομπέρτο ο οποίος ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα με τη Γιουβέντους, συμπεριελήφθη από την UEFA στην καλύτερη ενδεκάδα της 3ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δίχως άλλο, η νίκη του Ολυμπιακού επί της Γιουβέντους ήρθε την πλέον κατάλληλη στιγμή, καθώς ακολουθεί το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο. Οι παίκτες του Μίτσελ προετοιμάζονται για το ραντεβού των «αιωνίων» με την ψυχολογία τους στο ζενίθ, έχοντας ως στόχο το τρίποντο. Να σημειωθεί πως ο Ισπανός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. Απόψε, στις 19.00 θα διεξαχθεί ανοικτή, για τους φίλους των «ερυθρόλευκων», προπόνηση στο Καραϊσκάκη. Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνει από τις θύρες 12 και 14. Τα 3.000 εισιτήρια που έχουν απομείνει θα πωλούνται από τις 10 το πρωί από τα εκδοτήρια του φαληρικού γηπέδου.

Στο μεταξύ το σύνολο του ιταλικού Τύπου ανέφερε χθες πως μετά την ήττα της στον Πειραιά, η Γιουβέντους έχει δύσκολο έργο για πρόκριση στην επόμενη φάση. Τόνισε χαρακτηριστικά η Gazzetta Dello Sport: «Η Γιουβέντους έχασε στην Αθήνα από το γκολ του Κασάμι και τις αποκρούσεις του Ρομπέρτο. Αργησε να ξυπνήσει, πολιόρκησε τον Ολυμπιακό, αλλά έχασε και πάλι στην Ευρώπη. Πλέον η κατάσταση έχει γίνει περίπλοκη». Η Tuttosport υπογράμμισε: «Στοιχειωμένη! Τρελό νοκ άουτ για τη Γιουβέντους στην Αθήνα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή