Πίσω από τις κάμερες

1' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το εκλογικό σώμα της ΕΠΟ

Υπεύθυνες δηλώσεις από καταγγέλλοντες που κάνουν λόγο για απόπειρα εξαγοράς ψήφων πριν από τις εκλογές στην ΕΠΣ Δράμας, με χρήματα που δόθηκαν από την ΕΠΟ προκειμένου να εκλεγεί η φίλα προσκείμενη παράταξη στη διοίκηση Σαρρή. Μαρτυρικές καταθέσεις για χρήματα που δόθηκαν από την ΕΠΟ πριν από τις εκλογές στην ΕΠΣ Δωδεκανήσου και χρησιμοποιήθηκαν για να επανεκλεγεί η αρεστή στη διοίκηση της ομοσπονδίας παράταξη. Καταγγελία από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων στη Γ.Σ. της ΕΠΟ. Υποστήριξε ότι το «εκλογικό σύστημα της ομοσπονδίας λειτουργεί ως ελεγκτικός μηχανισμός της ψηφοφορίας». Παραδοχή από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Αχαΐας ότι στις εκλογές της ΕΠΟ το 2012 «πήρε σημαδεμένο ψηφοδέλτιο αλλά το επέστρεψε». Ενόψει του νέου αθλητικού νόμου ο προβληματισμός για το πώς εκλέγεται η διοίκηση της ΕΠΟ γίνεται ξανά επίκαιρος. Οπως και το αίτημα για αύξηση του εκλογικού σώματος σε τέτοιο βαθμό ώστε να μην μπορεί να χειραγωγηθεί.

ΜΠΛΟΥ.

Οι άλλοι τι θα πράξουν;

Δεδικασμένο που δεν είναι, όμως, δεσμευτικό για τους άλλους συναδέλφους του, δημιούργησε ο διαιτητής Παναγιώτης Αναστόπουλος με τη διακοπή του ντέρμπι Αρη – ΠΑΟΚ, λόγω μη έγκαιρης εκκένωσης του Αλεξάνδρειου Μελάθρου. Ο Αναστόπουλος τήρησε το γράμμα του κανονισμού, αλλά δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι άλλοι διαιτητές, εφόσον βρεθούν ενώπιον παρόμοιων καταστάσεων στο πρωτάθλημα, θα αποφασίσουν τη διακοπή σε βάρος της μιας ή της άλλης ομάδας και δεν θα προτιμήσουν την ολοκλήρωσή τους…

Γ. Β.

Το μετάνιωσε

Mετανιωμένος εμφανίστηκε ο Ρουμάνος διαιτητής Μάριαν Μπαλάτσι για τον τρόπο που αντιμετώπισε την καταγγελία που του έγινε από τον ποδοσφαιριστή Ουέλιγκτον για ρατσιστική συμπεριφορά στον αγώνα Κονκόρντια – Ραπίντ Βουκουρεστίου (βλ. «Κ» 18/10/2014). Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης κατά του ρατσισμού στην οποία ήταν παρών και ο επικεφαλής της ρουμανικής διαιτησίας Κύρος Βασάρας, εξέφρασε τη λύπη του για το περιστατικό και την κίτρινη κάρτα που έδειξε στον ποδοσφαιριστή όταν διαμαρτυρήθηκε.

ΜΠΛΟΥ.

Υποτροφίες ζωής

Στα… θρανία θα καθίσουν 15 από τους κορυφαίους αθλητές του στίβου, καθώς ο ΣΕΓΑΣ ήρθε σε συμφωνία με κορυφαίο εκπαιδευτικό όμιλο για να δοθούν στους πρωταθλητές μας υποτροφίες προπτυχιακής και μεταπτυχιακής φοίτησης. Χάρη σε αυτή την ενέργεια δίνονται ευκαιρίες στους αθλητές για να ανοίξουν τους επαγγελματικούς τους ορίζοντες. Ετσι, εκτός από το σώμα θα έχουν και τον νου υγιή.

Σπυρ. Σπαν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή