Ομολόγησε ο αστυφύλακας

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξιχνιάσθηκε, μετά από συστηματική και μεθοδική έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η δολοφονία άνδρα 30 ετών, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το βράδυ Πέμπτης στην Καλλίπολη του Πειραιά, φέροντας πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι.

Όπως διακριβώθηκε την ανθρωποκτονία διέπραξε αστυφύλακας 27 ετών, συγγενής του θύματος εξ αγχιστείας. Ο νεαρός αστυνομικός από τον Φεβρουάριο του 2013 βρίσκεται σε αργία μετά τη σύλληψή του από τους «Αδιάφθορους» της ΕΛ.ΑΣ. για εκβίαση αλλοδαπού καταστηματάρχη στον Πειραιά. Μέχρι τη σύλληψή του, υπηρετούσε στο Α.Τ. Καμινίων. Μέχρι τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής, ο προσαχθείς δεν είχε ομολογήσει την εμπλοκή του στην υπόθεση. Ο δράστης προσήχθη από το σημείο του συμβάντος και εξεταζόμενος ομολόγησε την πράξη του.

Κίνητρο της ανθρωποκτονίας, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, ήταν οικονομικές διαφορές που είχε με το θύμα. Ο συλληφθείς, με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του,  θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα  Πλημμελειοδικών Πειραιά. 

Υπενθυμίζεται πως το θύμα είχε βρεθεί δολοφονημένο, λίγο μετά τις 9 μ.μ. στο σπίτι του στην οδό Σκλαβούνου. Εντοπίστηκε νεκρός από αστυνομικούς μετά από τηλεφωνήματα περιοίκων στην Άμεση Δράση. Λίγες ώρες αργότερα προσήχθη ως ύποπτος ο αστυφύλακας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή