Kομψές τσάντες για κάθε στιλ

Kομψές τσάντες για κάθε στιλ

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το αγαπημένο αξεσουάρ των γυναικών είναι αδιαμφισβήτητα οι τσάντες. Ακόμα κι αν έχουμε μία γεμάτη ντουλάπα με τσάντες ώμου, τσαντάκια, σακίδια και φακέλους, πάντα θεωρούμε πως υπάρχει χώρος για μία ακόμα. Όλες μας έχουμε αγοράσει μία, δύο, τρεις, πολλές παραπάνω απ’ όσες στην πραγματικότητα χρειαζόμαστε και ελάχιστες φορές το έχουμε μετανιώσει (μπορεί και όχι). Βέβαια, αν έχετε την ικανότητα να ανακαλύπτετε stylish κομμάτια σε low budget τιμές, τότε κάπως ισορροπεί η κατάσταση. Γιατί σίγουρα αν ψάξετε σωστά, μπορείτε να βρείτε κομψές οικονομικές τσάντες που θα χρησιμοποιείτε καθημερινά.

Αν αγαπάτε τα street style looks, διαλέξτε τα πιο μοντέρνα σακίδια πλάτης με χρώμα, δέρμα ή κοτλέ ύφασμα και κυκλοφορήστε στους δρόμους της πόλης με στιλ.

Αν σας αρέσει περισσότερο το κλασικό ντύσιμο επενδύστε σε μονόχρωμες ή printed handbags που μπορείτε να κρατήσετε στο γραφείο αλλά και στις βόλτες σας.

Τα χρωματιστά τσαντάκια ώμου όπως και οι υφασμάτινες tote bags είναι ιδανικές για κάθε στιλ και μπορούν να ολοκληρώσουν τις casual εμφανίσεις σας από το πρωί μέχρι το βράδυ. Προτιμήστε πρωτότυπα σχέδια και προσθέστε στο κάθε look μερικές πιο μοντέρνες πινελιές.

 

Kομψές τσάντες για κάθε στιλ-1

Cath Kidston 58 Ευρώ

 

Kομψές τσάντες για κάθε στιλ-2

Benetton 49,95 Ευρώ

 

Kομψές τσάντες για κάθε στιλ-3

Axel 52,50 Ευρώ

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή